Manual

Páginas: 10 (2259 palabras) Publicado: 4 de diciembre de 2012
GÈNERE
Infats
Contes no sexistes . 45 min
Biblioteques i centres culturals
Narració teatralitzada i participativa de diferents contes, que revaloritzen el treball femení, ens fan reflexionar sobre estereotips i sobre violència de gènere. Espectacle de petit format Consulteu el catàleg de contes a la web!!

3er i 4t ESO i Batxillerat · 4 h A més dels estereotips i falses creences sobresexualitat, a la segona sessió treballem habilitats socials necessàries per prevenir situacions de violència sexual i de gènere.

Sexualitat i afectivitat · 9h
Professionals de l'àmbit educatiu
Formació enfocada a discutir i consensuar un model d'educació sexual de qualitat. Processem i discutim experiències viscudes en el treball amb infants, joves o col·lectius amb discapacitats per tenir mésinformació i més eines per posicionar-nos amb naturalitat davant la manifestació de la sexualitat. També fem taller introductori de 2h

Habilitats socials i prevenció de violència de gènere · 2h
3er i 4t ESO i Batxillerat
A través del teatre, treballem habilitats socials necessàries per l'establiment de relacions equitatives i per la resolució de conflictes.

Detecció de violència de gènere·15h
Professionals de l'àmbit social
Proporcionem el marc teòric i legal, i eines pràctiques i indicadors per a poder detectar i derivar, i/o atendre de forma inicial casos de violència de gènere i sexual en les persones amb les que treballem en contacte

Tallers de prevenció de violència de gènere en CEIPs (ed. Primària)
Educació infantil · 45 min La Col i la Figue tenen una missió - Clown ambperspectiva de gènere. Dues pallasses visitaran l'escola i reflexionaran sobre què vol dir ser nen i què vol dir ser nena, arribant a una clownclusió: nens i nenes podem jugar al mateix!. Espectacle de petit format Cicle inicial ·1,5 h El príncep, la princesa i el mirall màgic. Treballem estereotips de gènere a través d'una aventura apassionant amb un príncep i una princesa atípics, que troben unmirall que els fa dir la veritat. També adaptable a P5 (1 hora) Cicle mitjà · 1,5
La casa és de tots i totes Treballem els models de família i la corresponsabilitat de nens i nenes a les feines de casa a través d'un conte i de jocs de teatre relacionats.

Formació d'agents de prevenció de violències de gènere · 12-48 h
Joves de 18 a 25 anys
Treballem a fons el marc teòric per abordar lesviolències de gènere, especialment les que es donen en l'àmbit de les relacions afectivo-sexuals, i per dissenyar intervencions educatives dirigides a altres joves. L'objectiu és crear un grup cohesionat amb ganes de multiplicar els aprenentatges i experiències.

Acompanyament a dones que han patit o pateixen violència masclista ·15h
Professionals de l'àmbit social
Proporcionem el marc teòric ieines pràctiques per a la comprensió de la violència de gènere i la facilitació del procés d'acompanyament de les dones en procés de recuperació

Grups de dones
Acompanyament i facilitació de processos grupals
El paper dels grups de dones en la trajectòria del feminisme ha estat molt important i creiem que encara tenen molt a dir i a fer. Amb l'acompanyament fem sessions de formació i defacilitació a grups de dones per contribuir a que puguin afrontar els moments de conflicte i de canvi amb energia renovada i noves perspectives.

Mares i Pares
La casa és de tothom · 2h
Taller de corresponsabilitat La corresponsabilitat en les tasques de la casa significa no sols repartir algunes feines per tal d'anar més enllà treballarem de forma teatral i participativa aquestt tema, i trobarem novesmaneres d'abordar -lo en les negociacions del dia a dia.

Cicle superior · 1,5 h Emocions i sentiments Treballem l'educació emocional amb perspectiva de gènere, i la capacitat de nens i nenes d'expressar emocions i sentiments utilitzant jocs i teatre.

Formacions a professionals
Perspectiva de gènere en organitzacions · 9h
Proporcionem el marc teòric i algunes eines per a la inclusió de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Manual
  • Manual
  • Manual
  • Manualidades
  • Manual
  • Manual
  • Manual
  • Manual

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS