Manuales Power Pont

Páginas: 2 (357 palabras) Publicado: 9 de octubre de 2012
Un altre principi fonamental, és l'interès superior del nen i la nena, és a dir, que les lleis i les mesures que afectin a la infància, han de tenir primer en compte l'interès del nen i la nena il'han de beneficiar de la millor manera possible.

L'article que fa referència a aquest assumpte es el número 3, i diu així:
En totes les mesures concernents als nens que prenguin les institucionspúbliques o privades de benestar social, els tribunals, les autoritats administratives o els òrgans legislatius, una consideració primordial a que s'atendrà serà l'interès superior del nen.Els estats part es comprometen a assegurar als infants tota la protecció i la cura que siguin necessaris per al seu benestar, tenint en compte els drets i deures dels seus pares, tutors o altrespersones responsables d'ell davant la llei i, amb aquesta finalitat, han de prendre totes les mesures legislatives i administratives adequades.

Els Estats membres han d'assegurar que lesinstitucions, serveis i establiments encarregats de la cura o la protecció dels infants compleixin les normes establertes per les autoritats competents, especialment en matèria de seguretat, sanitat, número icompetència del seu personal, així com en relació amb l'existència d'una supervisió adequada.

En l'article 3.2, s'esmenta a la família dels infants, però,cal tenir en compte, que aquesta no esnomes el petit nucli familiar, sinó que la família és la que tingui el nen en realitat, es a dir, siguin molts o pocs parents i propers o no. Doncs, la família també són els avis i avies, els tites itietes, els cosins i cosines... També, es pot entendre, que implícitament, aquest article el que ens està dient, és que els infants també tenen dret a una família i a una unitat familiar. D'altra banda,penso que l'article número 3.3, ens ve a dir, en última instància, que els drets dels nens i nens estiguin coberts es una qüestió de responsabilitat social. Això és, que tots els membres d'una...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Power Pont
  • power pont
  • Manual power point
  • Manual power builder
  • Manual power point
  • Manual de ejercicios power point
  • Manual De Power Point
  • Manual De Power Point

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS