mapa historico imperialismo

Páginas: 3 (603 palabras) Publicado: 22 de febrero de 2015
MAPA HISTÒRIC

El mapa és un mapa de tipus polítc ja que representa els imperis colonials del 1914, representant els Estats separats per fronteres.
Es dona lloc al 1914 perquè podem veure al mapales potencies més importants i les rivalitats que tenen i amb això es pot deduir de quin any es tracta. El mapa comprèn tot el món i representa els territoris que pertanyien a Gan Bretaña, França,Alemania, Holanda, Bélgica, Espanya, Portugal, Italia, Dinamarca, Russia, Estats Units i els independents.
Al mapa hi surten unes fletxes, les quals cadascuna té un color diferent, el blau representaEstats Units, el vermell Rússia i el verd Japó. Les fletxes serveixen per indicar per a on dirigeixen l’expansió cada país.
Els imperis principals i més grans del continent europeu era Gran Bretaña iFrança. Els britanics tenien la India, Gran Bretaña, Canadà, Nigeria, Rhodesia, Kenya, Sudan, Egipte, Australia i Nova Zelanda. I França tenia part de Guianes, França, Marroc, Algèria, À.OCC.F.,Madagascar, Indoxina i part de Filipines. Imperis com el Japó i Estats Units no pertañen al continent europeu i va participar en la colonització.
L’imperi més extens de grandaria pot ser Rússia, que desde que va ampliar les seves fronteres fins cap a l’India però l’imperi més extens és el britànic que ha conseguit colonitzar arreu de tot el món amb una gran expansió. Àfrica és el país que es vaveure més afectat amb el procés de colonització ja que va ser el país colonitzat amb més imperis colonials diferents i el qual varen destruir amb la explotació tant de materia com als indígenes.L’expansió colonial europea va ser impulsada per la Segona Revolució Industrial ja que a causa de la revolució es van fragmentar el món en dos grans pols: en industrialitzats i no industrialitzats.
Elcolonialisme va tenir fundamentalment una motivació económica, a les que se li sumen factors de carácter polític i social. Els països europeus tenien la neceistat de cercar nous mercats on vendre el seus...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Mapa historico
  • Mapa sinoptico del imperialismo
  • Fuentes historicas: imperialismo y colonialismo
  • rese a historica imperialismo
  • Comentario mapa histórico
  • Comentario De Mapa Historico
  • COMENTARIO DE UN MAPA HISTÓRICO
  • Bad Lectura Mapas Historicos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS