mapes

Páginas: 76 (18993 palabras) Publicado: 13 de marzo de 2014
1. Introducció

ABSTRACT

Starting a family whose main pillars are the sons is the desire of every parent and mother. Yet for different reasons whether health or the mere fact they want to give a better life to a child / in unfavorable conditions, thousands of people in Spain choose the path of adoption to satisfy that desire. It is a path full of obstacles, which i slowly with the aidoffered by both associations, as their own autonomous communities, is exceeded in most cases successfully.
Do not forget that adoption is not a process that ends when the child has come home, but as of this moment i with over the years the most difficult problems to deal began to emerge for both parent and child.
So know this process and potential problems.
Formar una familia cuyos pilaresfundamentales son los hijos es el deseo de todo padre y madre. Aun así por diferentes motivos ya sean de salud o por el mero hecho de querer dar una vida mejor a un niño/a en condiciones desfavorables, miles de personas en España optan por el camino de la adopción para satisfacer ese deseo. Es un camino que está lleno de obstáculos, que poco a poco y con las ayudas que ofrecen tanto asociaciones, comolas propias comunidades autonómicas, se supera en la mayoría de los casos con éxito.
No olvidemos que la adopción no es un proceso que acaba cuando el niño ha llegado a casa, sino que a partir de este momento y con el transcurso de los años empezaran a surgir los problemas más difíciles de afrontar para ambos, padres e hijo.
Así pues, conozcamos todo este proceso y los posibles problemas.Formar una família on els pilars fonamentals són els fills és el desig de tota mare i pare. Encara i això per diferents motius ja siguin de salut o simplement pel fet de voler donar una millor vida a un nen/a en condicions desfavorables, milers de persones a Espanya, trien el camí de l’adopció per satisfer aquest desig. És un camí que està ple d’obstacles, que mica en mica amb el recolzament queproporcionen tant les associacions con les pròpies comunitats autònomes, es supera i en gran part dels casos amb èxit.
No oblidem que l’adopció no és un procés que s’acaba quan el nen ha arribat a casa, sinó que a partir d’aquest moment i amb el transcurs dels anys començaran a sorgir els problemes més difícils d’afrontar per les dues parts, pares i fills.
Així doncs, coneixem tot aquest procési els possibles problemes.

HIPÒTESIS
1. Des de fa uns anys l'adopció és una via per formar una família sense gaires tabús socials a l'hora de parlar d'aquest terme. Encara i això depenent de religions o de persones podem trobar grans obstacles.
2. Quan parlem d'adopció, a grans trets podem associar-ho amb introduir un noi/a d'un altre país o del mateix dins d'una parella o d'una família perdonar-li una nova vida.
En aquest treball científic, basat en teoria i pràctica es vol analitzar, fonamentalment si les dues hipòtesis inicials son demostrables.
Es per tot això pel que analitzem aquest tema, un dels objectius és investigar sobre la nova vida quotidiana dels infants en la família d’adopció, ja que anys enrere va haver una demanda massiva d’infants adoptats.
El que vullexplicar és una de les solucions que te un infant en condicions fora de les normals on l’acull una família amb la que crearà vincles per a tota la vida.
Les idees que desenvolupo són principalment tot el llarg procés d'adopció que porta un seguit de passos llargs i costosos i tot el que això comporta, com quin tipus de gent adopta a Catalunya, quins son els requisits que s'han de complir perpoder adoptar, les reaccions d'un nen adoptat,...
M'ha motivat aquest tema, el tenir un membre dins de la família adoptat i sobre tot el anar pel carrer i veure on un dels membres es d'un altre raça i la felicitat amb la que conviuen, que pot ser el que mes crida l'atenció i sobre tot com pot ser acceptat com a fill.
Així doncs aquest treball constarà de la part teòrica on coneixerem el concepte...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Mapa
  • Mapa
  • Mapa
  • Mapa
  • mapas
  • mapa
  • mapas
  • Los Mapas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS