MAR 1

Páginas: 3 (667 palabras) Publicado: 25 de abril de 2015
L3AC2_T Intolerància a la lactosa

1. La teva resposta hauria d’incloure el terme ‘’selecció natura’’ i podria començar .’’La indigestió provocava que la mare deixés d’alletar al nadó, aleshoresaquesta podia quedar embarassada i per tant els nombre d’individus de la població.
-Les mares lactants , l’ovulació s’inhibeix parcialment ; per tant la mare alleta el seu fill i té poques possibilitatsde quedar embarassada .Un nadó deixava d’alletar-se als dos anys per culpa de la intolerància a la lactosa ; així doncs , la selecció natural oferia el avantatge evolutiu de ser el diferent per saberque les mares podien quedar-se de nou embarassades.

2. La teva resposta ha d’incloure els termes ‘’selecció natural’’ i ‘’mutació’’ i podria començar :’’A les poblacions que iniciaren la ramaderiala majoria dels individus eren intolerants a la lactosa, però el petit percentatge d’individus en els quals fortuïtament es va produir la mutació que donava lloc a la intolerància a la lactosa es vapoder alimentar amb llet del bestiar i per tant

-A les poblacions que iniciaren la ramaderia la majoria dels individus eren intolerants a la lactosa, però el petit percentatge d’individus en elsquals fortuïtament es va produir la mutació que donava lloc a la tolerància a la lactosa, es va poder alimentar amb llet del bestiar i per tant va poder a través de la selecció natural reproduir aquestamutació, permetent-se així alimentar-se de la llet dels animals.

3. Indica a grans trets geogràfics, en quines regions hi ha més percentatge de població intolerant i en quines menys.

-La majoria dela població mundial adulta té dèficit de lactosa, excepte la població del nord i centre d’Europa.


4. Perquè creus que les poblacions han anat evolucionant d’aquesta manera fins a arribar a lasituació que exposa el mapa de la pregunta anterior?

-Es produeix una perduda progressiva de la producció de la lactosa, la pèrdua gradual de la capacitat de digerir lactosa. Sols donar-se al llarg de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • 1 EL VIEJO LOBO DE MAR
  • MARA TAREA 1
  • Cap 2 EL MAR 1
  • Mar A Gaetana Agnesi 1
  • ORIGEN DE LAS MARAS EN GUATEMALA 1
  • Cuestionario Mar Timo Preguntas 1
  • LA C MARA FOTOGR FICA 1
  • diario mural mes del mar 1

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS