Mar i cel

Páginas: 2 (435 palabras) Publicado: 16 de octubre de 2013
MUSEU EGIPCI DE BARCELONA
El museu Egipci de Barcelona és un edifici únic a Espanya, on podem trobar quelcom relacionat amb l’antic Egipte i ens permet conèixer, de forma aproximada la vidaquotidiana de la societat de l’antiga civilització egípcia. A més de l’edifici en sí, també contem amb l’ajuda d’una web per a poder seguir de ben a prop els moviments i les novetats del museu egipci deBarcelona. En aquesta web podem veure totes les seves instal·lacions de manera didàctica ,encara que no ho podem fer per totes les sales.A més a més, ens ofereix uns cursos d’arqueologia per a totes lesedats per enriquir una mica més la nostra cultura del món antic. També ens ensenyen totes les expedicions que ha realitzat el museu i les que estan per realitzar, així com també ofereix un ampliventall de visites guiades i tallers per a les escoles i la creació d’un crèdit de síntesi relacionat amb el món de la arqueologia.Consta fins i tot d’una biblioteca i diverses sales tallers per a fermés lúdica la visita.
En quan a la localització del museu, tampoc és cap problema , ja que la mateixa web proporciona els recursos necessaris per a trobar-lo, a més de la seva adreça electrònica, elnúmero de telèfon i qualsevol altre tipus de dades personals per tal de contactar amb el museu. Però això no és tot el mateix museu inciten encara més a la cultura amb la seva pròpia companyia de teatreamateur Philae Theatrum .Aquestes ajudes i activitats fomenten l’interès del públic, tan infantil com adult, ja que de ben segur que per algun motiu la població es sentirà atreta i tindrà ganes devisitar el museu. I si encara tens ganes de més noticies i informació, a la mateixa web trobem un enllaç on ens podem fer socis de la revista mensual del museu, i si després ens volem passar per labotiga online també ho podem fer.
Ja sabem que nivell informatiu és molt completa, però i a nivell visual, com és la seva estètica? Doncs bé, les idees es troben amb claredat, de manera que esta ben...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Mar i cel
  • Mar i cel
  • Personatjes de Mar i Cel
  • Resum De "Mar I Cel"
  • Mar I Cel
  • mar i cel
  • Mar i cel
  • Resumen Mar I Cel

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS