Maria Antoniette

Páginas: 4 (872 palabras) Publicado: 12 de diciembre de 2012
Alumne: Xavier Mas Manresa
Professor: Vicente Tomás Muñoz
Assignatura: Ciències Socials
Grup: 4t C
Curs: 2012/13
Data d’entrega: 23-11-12

Índex

1. Resum ______________________________pàg 3-4

2. Opinió personal _______________________ pàg 5

3. Informació de la pel·lícula _______________ pàg 6

1. Resum

Amb catorze anys, Marie Antoniette és la més jove filla del’emperadriu Maria Teresa d’Àustria. Ella és encantadora i a la vegada ingènua. Va ser elegida per la seva mare per casar-se amb el dofí de França, Lluís XVI segellant així una aliança entre els dos païsosrivals.
Marie Antoniette viatja a França, on li fan renunciar a totes les connexions amb el seu país d’origen, i es troba amb el seu futur marit, Lluís XVI i Lluís XV, el seu avi. El dofí i laMarie Antoniette i se’ls anima a tindre un hereu el més aviat possible, però l’endemà s’informa que no va passar res la nit de noces. A mesura que passa el temps, Marie Antoniette comença a trobar la vidaa la cort de Versalles sufocant. Llavors menyspreen a Marie Antoniette com una estrangera per no haver produït un hereu. La cort francesa està plena de xafarderies i Marie Antoniette constantmentl’amant del rei la desafia.
Amb els anys, Maria Teresa continua escrivint a la seva filla, donant-li consells sobre la manera d’impressionar i seduir el Dofí. També li aconsella que deixi de desdenyar jaque disgustava a la cort per la conducta del Rei.
Finalment ella es comença a adaptar a la seva nova vida, envoltada de confidents propers. Ella troba consol en la compra de vestits, sabateselaborades, pastissos de luxe i menjar, el joc amb les seves dames. Una nit ella i el seu marit i alguns amics van d’incògnit a un ball de màscares a París, on es troba amb el comte Axel von Fersen, un comtesuec.
El rei Lluís XV mor i el seu nét és coronat Rei de França, i tant ell com la seva dona expressen la por de ser massa jove i inexperts per regnar.
Malgrat la creixent pobresa i el...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Marie Antoniette
  • antonietta
  • Antonietta
  • Antonietta meo
  • Antonietta Meo
  • Mario mario
  • Maria
  • Mario

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS