marina1

Páginas: 2 (286 palabras) Publicado: 21 de agosto de 2013

1. Després d’haver llegit almenys els dos primers capítols de la novel·la, a quin subgènere novel·lístic opines que pertany Els jocs de la fam? Caldrà quejustifiquis la teva resposta.
2. La lectura dels dos primers capítols t’ha permès fer-te una primera idea del món en què es desenvolupa l’acció narrativa, ésa dir, el país anomenat Panem. Explica:
- Quin país era originàriament i per què es va convertir en Panem.
- Com es diu la capital del país?
- Per quantsdistrictes està format.
- Què va passar amb el districte 13.
- Quin tipus de govern penses que té. Hauràs de justificar la teva resposta amb algun exemple.
-Creus que hi alguna crítica envers el govern de Panem?
- Què és la Sega i per què se celebra. Quin paper juguen les autoritats en la celebració de la Sega, ésa dir, què volen aconseguir-hi?
- En què consisteixen els Jocs de la Fam.
3. Explica de manera molt breu com és la vida familiar de la Katniss.
4. Quinpaper juga la televisió en la celebració dels Jocs? Quin tipus de crítica penses que amaga el fet que tot el procés anterior als Jocs i durant el seudesenvolupament la televisió hi sigui present?
5. En la nostra societat no hem assistit mai a la retransmissió televisada de res semblant, però tots coneixem programesque, salvant les distàncies evidents, tenen punts de contacte amb el que descriu el llibre. Esmenta’n algun i digues quines són les similituds.
6. La novel·lava ser etiquetada com a literatura juvenil. Després del que portes llegit, creus que és una lectura que podria agradar al públic adult? Digues per què.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS