Marketing

Páginas: 9 (2052 palabras) Publicado: 9 de octubre de 2012
Prova d'avaluació continuada 1
“Surania: el teu bikini personalitzat”


[pic]


1) Identifica el tipus de producte que ofereix Surania, explicant les característiques diferencials i classifica’l segons l'ús. 


El producte és aquell mitjà del que disposen les diferents empreses amb l’objectiu de satisfer les necessitats dels consumidors, per aquest motiu tal i com podemobservar, el producte que ens ofereix l’empresa Surania és la confecció de roba de bany (tant bikinis com banyadors) d’una manera personalitzada ja que permet que el propi consumidor pugui triar el disseny del seu propi bikini o banyador segons el seu gust, i al mateix temps que aquest estigui fet a la seva mida, és a dir, no importa la mida, color, estil, forma, etc. ja que l’empresa Surania ens permetescollir tot això al gust i necessitats del client. Per tant, estem parlant d’un bé que aquesta empresa ofereix als seus clients ja que es basa en un element físic (bikini o banyador) amb l’objectiu de satisfer les necessitats dels seus consumidors. Aquest producte consisteix en un producte de consum ja que els seus principals destinataris són els consumidors finals, i més concretament, es tractad’un producte de compra esporàdica perquè la seva adquisició no és molt freqüent ja que es tracta de roba de bany i només es necessita o es fa un ús més exhaustiu durant una època concreta de l’any (estiu). A més, el consumidor hi dedica més temps i esforç a la hora de la seva elecció, ja que en el cas de l’empresa Surania permet al consumidor escollir el disseny, forma, color, mida que méss’escau a cada consumidor.
Per tant, podem observar com el producte que ofereix Surania té diverses característiques diferencials com per exemple la possibilitat de realitzar la compra del producte sense sortir de casa i sense perdre temps, la gran varietat de colors, formes, teixits, estils, i a més a més, amb la capacitat de rebre el producte en un marge de 15 dies. Per tant, podem veure comtotes aquestes característiques fan al producte i a la pròpia empresa diferencial, ja que quantes vegades ens ha passat d’anar a comprar un bikini o un banyador i ens agrada el disseny però no el color, o la part de dalt sí però la de baix no...? Ara amb Surania aquest problema s’ha acabat gràcies a la possibilitat que ofereix als consumidors de ser els propis dissenyadors dels seus bikinis obanyadors en un temps reduït, sense sortir de casa i amb un marge de 15 dies per tenir-lo entre les mans.


2) Visita la Web de Surania (http://www.surania.com/es/) i revisa la seva cartera de productes. Descriu les dimensions que constitueixen la cartera de productes de l'empresa. Justifica la teva resposta.

En aquest cas, la cartera de productes és el conjunt de productes individuals queofereix una empresa, i en el cas concret de l’empresa Surania, la seva cartera de productes s’estructura en l’àmbit de la gamma ja que està formada per un conjunt de productes que formen part del mateix àmbit professional, que es dirigeix als mateixos segments de mercat, que comercialitzen sota una mateixa promesa i sota una mateixa tecnologia o mateix tipus de canal de distribució. En aquestcas, la gamma seria la roba de bany, dirigit al segment de les dones i sota un mateix canal de distribució que és directe i es realitza a través d’Internet permeten d’aquesta manera que l’empresa Surania vengui el producte directament al consumidor final sense que hi hagin intermediaris pel mig. A més a més, es comercialitza a través de la mateixa promesa que és la de cobrir una doble necessitat dela dona ja que cada una de elles es diferent i especial i li permet dissenyar el bikini o banyador al seu propi gust i confeccionar-les a la seva mida.
Tanmateix, podem observar l’amplitud de la gamma on trobem diferents línies de productes com la possible confecció d’un bikini, només el sostén, la calça, el banyador o el tankini. A més a més, podem observar la longitud de gamma ja que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Marketing
  • Marketing
  • Marketing
  • Marketing
  • Marketing
  • Marketing
  • Marketing
  • Marketing

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS