Marqueting Coca Cola

Páginas: 3 (599 palabras) Publicado: 26 de octubre de 2011
ACTIVITAT 4 DIRECCIO DE MARQUETING «COCACOLA, LA FORMULA SECRETA DE LA FELICIDAD»

1. Definiu el concepte de missio i apliqueu-lo al cas de Coca Cola. Quins creieu que son els objectiuscorporatius, valors corporatius i negocis de l`empresa?

Missio: Es una delcaracio d’intencions que justifica la seva existencia com a empresa i serveix de guia en les seves actuacions. Aquesta missio vecondicionada per la intencio de satisfer les necessitats dels consumidors als quelas s’adrecen.

Els objectius corporatius de Coca Cola son tres fonamentals: Refrescar al mon, Inspirar omentsd’optimisme i felicitat i Crear valors i marcar la diferencia. Els valors corporatius son el Lideratge, la Colaboracio, la Integritat, la Responsabilitat, el Compromis, la Diversitat i la Qualitat. En relacio ala definicio del negoci les necessitats que volen cobrir son 5:

a. Aconseguir que les persones es sentin inspirades i be en el seu entorn de treball.
b. Oferir una amplia cartera deproductes.
c. Crear entre els socis una zarza de treball per tal de crear valors comuns i duraders.
d. Ajudar al planeta a construir i a recolzar les activitats de sostenibilitat de les comunitats.e. Augmentar la productivitat, perque la companya sigui eficaz i dinamica.

2. Quines estrategias de desenvolupament, creixement i/o competitives ha aplicat Coca Cola al llarg de la sevahistoria? Raoneu la vostra resposta.

Al llarg de la seva historia Coca Cola ha aplicat diverses estrategies de desenvolupament, creixement i competitives.

Coca Cola ha anat introduint estrategies decreixement per tal de comoercialitzar el seu producte. Al principi va utilitzar l’estrategia de penetracio en el mercat, per tal de vendre els seus productes que fins alesmores no eren venuts per capaltra empresa. Avui en dia Coca Cola tambe utilitza altres dos tecniques que son el desenvolupament del mercat, ja que intenta adreçar els seus productes a un mercat mes ampli ja siguin diferents...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Coca cola
  • Coca cola
  • Coca cola
  • Coca cola
  • La coca-cola
  • coca cola
  • Coca Cola
  • Coca Cola

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS