marqueting electónico

Páginas: 4 (910 palabras) Publicado: 25 de octubre de 2013
1. En el mòdul I hem estudiat els conceptes d'e-business, màrqueting electrònic, màrqueting en Internet i comerç electrònic. Expliqueu aquests conceptes amb les vostres pròpies paraules. Podeu trobarexemples de l'aplicació de cadascuna d'aquestes activitats a paraBebes.com? Si considereu que hi ha conceptes que no està desenvolupant actualment l'empresa, indiqueu com podria aplicar-losmitjançant un exemple adequat.

e-business: amb aquest concepte ens referim a aquell conjunt d'activitats, processos o pràctiques de gestió empresarial que resulten de la incorporació als negocis de lesTIC's, en particular d'Internet. És la forma que tenim de fer els negocis de la nostra empresa a través d'una plataforma virtual que és Internet.
A través d'Internet podrem intercanviar gran quantitatde documents electrònics per mitjà de xarxes informàtiques privades, podrem fer ús d'aplicacions per a gestionar la relació amb el client com CRM (customer relationship management) entre d'altres.L'e-business no només ens servirà per establir la compravenda de bens i serveis, sinó que també ens permetrà realitzar d'altres activitats com són control d'inventari, aprovisionament, o poder realitzarteletreball entre els membres de l'organització, i amb d'altres empreses també.
Màrqueting electrònic: amb aquest concepte ens referim a totes les activitats que pretenen aconseguir objectius demàrqueting fent servir les noves tecnologies digitals i les xarxes de telecomunicacions.
Aquest màrqueting electrònic, o e-marketing, busca aconseguir realitzar els objectius de la nostra organitzaciómitjançant les tecnologies de la informació. Per tal de dur a terme aquests objectius, es realitzen campanyes publicitàries que es difonen per tots els mitjans de comunicació (televisió, Internet,telefonia mòbil, e-commerce,...).
Màrqueting en Internet: amb aquest concepte ens referim a les activitats de màrqueting electrònic que es realitzen amb tecnologies que estan relacionades amb la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • electonica
  • electonica
  • Electonica
  • electonico
  • Los Electones
  • la electonica
  • Electonicos
  • Marqueting

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS