marqueting mix centro médico natural

Páginas: 16 (3932 palabras) Publicado: 13 de noviembre de 2014
DEFINICIÓ DE L´ESTRATEGIA DE MARKETING: ELECCIÓ DEL MÀRQUETING MIX

Per tal de desenvolupar una estratègia especifica de posicionament posterior correcta, NaturSans haurà de conèixer quina és la situació de l´empresa. Per això, analitzarà quatre variables bàsiques de la seva activitat: el producte (product), el preu (Price), la distribució (place) i la promoció (promotion).

Font: www.e-conomic.es
.



ESTRATÈGIA DE PRODUCTE/SERVEI
Els serveis que ofereix el Centre de Teràpies NaturSans tenen com a objectiu abastir a un tipus de públic que per diferents motius tenen la necessitat de millorar, preservar o prevenir la salut tant física com mental, utilitzant una sèrie de teràpies i remeis naturals que incrementin el benestar i la qualitat de vida dels usuaris, resultat d’haveraconseguit un equilibri perfecte entre el cos, la ment i l’ànima.
La principal estratègia serà posicionar en el mercat el Centre de Teràpies NaturSans, fent que es distingeixin d’altres per la seva qualitat i amabilitat de l’equip humà que el conformen, els quals prèviament hauran estat estrictament seleccionats per tal d’assegurar la qualitat dels serveis. A banda, el Centre es caracteritzaràper la seva innovació en les noves tècniques i tecnologia dels seus equips (presoterapia, cavitació, acupuntura digital…)que garantiran al client un servei superior respecte a altres de la zona. L’estratègia a seguir per a posicionar els seus serveis i productes, serà la de la diferenciació i la de l´enfocament.
L’estratègia de diferenciació: es concentrarà en explotar les principals fortalesesdel negoci com pot ser: l’equip de professionals experts, la venda de productes exclusius naturals fabricats per un dels laboratoris més importants de Catalunya, la seva ubicació i instal·lacions,…
L’estratègia d’enfocament anirà enfocada en la constant innovació de les teràpies i la tecnologia emprada.

En relació als serveis que ofereix el Centre es poden dividir en els següents blocs:Teràpies Naturals que incideixen sobre els sentits i que s’apliquen directament sobre el cos amb les mans del terapeuta: la necessitat que es satisfà amb aquests tipus de teràpies es la de la relaxació com a medi per disminuir l’ansietat, l’estrés i la tensió acumulada. Amb la pràctica d´aquestes es poden afrontar millor les situacions que provoquen aquest malestar. Algunes de les teràpies son:Aromateràpia, Reiki, Fangoterapia, Xocolaterapia, Acupuntura, massatges (més innovadors), ...
Mètodes de relaxació: la finalitat perseguida és la de provocar una tranquil·litat mental al suprimir progressivament totes les tensions musculars. Els mètodes son: Ioga (pes més important del negoci) dirigit a tots els segments, Tai Chi i Pilates,
Nutrició: la obesitat és un problema que afecta a un percentatgemolt elevat de la població tant a persones adultes com a infants. Aquest problema es combatrà mitjançant dietes totalment personalitzades en base a l´edat i activitat dels pacients. Les dietes poden complementar-se amb messoteràpia (infiltracions de líquid homeopàtic), massatges compressius, cavitació, pressoterapia, xarops naturals, cremes anticel.lulitiques, infusions, ...a banda d´una taulad´exercicis, primordial per assolir els objectius establerts.
Servei mèdic i pediàtric; consulta privada de metgessa de medicina general i una altra pediàtrica que utilitzen medicines naturals per als processos de curació. El servei de pediatria inclou el seguiment del creixement dels infants. Inclouen serveis d’urgència.












Detall dels serveis/productes oferts per NaturSansTERÀPIES NATURALS

ACUPUNTURA
L’acupuntura és una tècnica curativa utilitzada en la medicina xinesa tradicional. S’utilitzen agulles molt fines per tal d’estimular punts específics del cos, per tal de millorar el flux i equilibri energètic del cos.
NaturSans aplicarà aquesta tècnica a persones adultes i de la 3a. edat per tractar problemes de salut com : dolor d’esquena, cervicals,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Marqueting mix
  • Marketing mix centro de ocio
  • Centro regulador de Urgencias Médicas
  • centro medico oftalvision
  • Analisis Centro Medico
  • Centro regulador de Urgencias Médicas
  • Centro Medico De La Mujer
  • CENTRO CAPACITADOR EN URGENCIAS MÉDICAS

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS