marqueting other stories

Páginas: 11 (2508 palabras) Publicado: 25 de octubre de 2013

“…and other stories…”





Preguntes

1. Quines són les necessitats (tipus/categories) que cobreix la nova cadena de moda “& other stories”? Nota orientativa: podeu respondre amb una aproximació general, i incloent particularitats o exemples il·lustratius d’alguns dels seus productes/establiments.

Las necessitats són percebudes per les persones com una sensació de mancança, queenfrontada amb el desig de donar satisfacció a la necessitat pot convertir-se, o no, en demanda del producte (ja sigui un bé, un servei o una idea), és per aquesta raó que l’anàlisi de les necessitats dels consumidors es troba a la base del desenvolupament de l’anàlisi de màrqueting.

Si ens aturem un moment a pensar a quina categoria de necessitat dóna resposta el vestir-se, ràpidament ens ve a lament d’una forma molt intuïtiva, pensaments de seguretat i protecció. Les persones utilitzem la vestimenta per protegir-nos i protegir-nos contra el fred, la calor, els diferents inconvenients climatològics en definitiva, però també ens fa sentir-nos segurs i protegits davant de la resta de persones que ens envolten.

Per tant, podem dir que H&M & Other Stories dóna resposta a un tipus denecessitats bàsic, la pregunta que ens hem de fer a continuació és si aquest és l’únic tipus de necessitats al qual es dóna resposta o podem aprofundir una mica més en l’anàlisi de categories.

Es tracta d’esbrinar, en definitiva, les necessitats que satisfan els productes oferts per H&M & Other Stories, per tant hem de localitzar a quins problemes tracten de donar solució les consumidores d'H&M &Other Stories quan utilitzen els seus productes, quines raons les mouen a la compra del producte, tant en les botigues físiques com en les botigues en línia de la firma. Es poden establir les següents categories en relació als productes de l’empresa:

A més de les necessitats de seguretat ja enunciades i a les quals es dóna cobertura amb qualsevol dels productes i complements de l’empresa, enspodem trobar amb necessitats de reconeixement pels altres, les persones viuen en societat, en les quals el vestir no només cobreix una funció bàsica, si no que també permeten identificar-se amb un grup social i permet que la resta de persones reconeguin que es forma part del grup.

Imaginem per exemple una consumidora de H&M & Other Stories, que compra un blazer negre d’un botó, atemporal iformal per 95€. La consumidora vol sentir-se a l’última en el seu dia a dia, sentir que és una millor professional, independent i amb capacitat econòmica, per vestir de manera elegant i moderna a la seva feina, amb les seves amistats, i en definitiva durant el desenvolupament de les seves relacions professionals i personals.

Continuant amb l’anàlisi, les consumidores d'H&M & Other Stories, tambédesitgen sentir-se bé amb si mateixes, com ja s’ha apuntat, desitgen millorar la seva autoestima, per a moltes consumidores és interessant saber que vestiran les mateixes peces que Caroline Björkholm, formada en el prestigiós University of The Arts London exponent de la formació al món del disseny i una de les responsables actuals del departament de comunicació d'H&M & Other Stories.

Lesconsumidores d'H&M & Other Stories són treballadores, amb capacitat individual però també de treball en equip, modernes, divertides i proactives, com Soffie Johansson, que va passar de ser encarregada de vendes en els seus inicis al 1986, a ser cap de disseny de l’empresa.

Les xarxes socials tenen un paper molt important en aquest punt i les consumidores arriben a aquest procés de millora del’autoestima amb la compra d’unes boniques arracades que poden lluir en diverses ocasions, sentint-se bé amb si mateixes i amb nivells alts d’autoestima. No és casualitat tampoc l’ús que es fa de les xarxes socials, o la presentació de l’empresa amb continguts tipus Pinterest, la celebració de festes i en definitiva la construcció de vincles més ferms i sòlids amb les consumidores.

En última instància,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • No Comebacks And Other Stories
  • No Comebacks And Other Stories
  • Resumen William Tell and Other Stories
  • Resumen the young king and other stories
  • The dreams and other stories
  • The murders in the rue morgue and other stories
  • The Murders In The Rue Morgue And Other Stories
  • The Murders In The Rue Morgue And Other Stories

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS