Marqueting

Páginas: 2 (388 palabras) Publicado: 6 de abril de 2012
1. Quines són les necessitats (tipus/ categories) que cubreix Fenie Energia? (Centrar-se en els nivells de la Piràmide Maslow).


Per respondre aquesta qüestió és important explicar la piràmidede Maslow, i la importància que pot arribar a tenir en aquesta assignatura de Marqueting I.
Es parla que la piràmide de Maslow és una de les bases del màrqueting. Va ser Abraham Maslow qui va crearaquesta piràmide de necessitats, amb aquesta piràmide l'autor vol explicar el comportament humà en quant a necessitats es refereix. Aquesta piràmide ens indica que el ser humà té cinc necessitats i uncop satisfeta una necessitat el ser humà passa a tenir la necessitat del esglaó següent, el de més amunt i aixi fins arribar a la cúspide de la piràmide. ( S'adjunta gràfic en l'última pàg..)

Enrelació amb el text a tractar es pot observar que Fenie Energia vol oferir un servei energètic.
Les persones tenim una necessitat de tenir energia a la nostra llar per diferents motius, per poder tenirllum, per poder connectar els aparells energètics, per poder fer els menjars, etc..

Avui dia es pot elegir la companyia elèctrica que més ens convingui ja que abans les tarifes elèctriques erenestablertes en la seva totalitat per el govern. Com es pot elegir per el mercat liberalitzat, Fenie Energia vol donar un valor afegit, no només ofereix el servei energètic sinó que també dona al clientun assessorament per la disminució de les seves factures, aquest punt arriba al client en forma de satisfacció, no només el client ha satisfet la necessitat de tenir energia a casa també ha satisfetel no tindre que gastar més del compte, això sempre és important,la gent avui dia s'ho mira molt.

També he llegit que Fenie Energia col•labora amb el medi ambient pot ser que un segment de clientsque estigui conscienciats amb el tema decideixi contractar els serveis de Fenie Energia, d'aquesta manera aquests clients es poden sentir satisfets d'una banda per tenir energia a la seva llar i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Marqueting
  • marqueting
  • Marqueting
  • Marqueting
  • marqueting
  • marqueting
  • Marqueting
  • Marqueting

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS