Marqueting

Páginas: 5 (1042 palabras) Publicado: 2 de octubre de 2012
ANTÓN COSTAS
Matamá, Vigo 1949

Enginyer T. Industrial (Vigo, 1972)
Llicenciat en Economia (Barcelona, 1977)
La seva tesis doctoral, dirigida per els professors Fabián Estapé i Ernest LLuch, va estudiar el pensament i la política ecòmica lliberal del segle XIX.
Doctor en Economia (Barcelona, 1982)
Catedràtic de Política Econòmica de la UB
Director del Master en Economia i Regulació delsServeis Públics Econòmics. UB.

Economista espanyol, catedràtic de Política Econòmica en la Universitat de Barcelona, sent un colaborador habitual en les pàgines dels diaris com El País, on analitza, principalment, les reformes i polítiques públiques sobre economia.

El seu treball se centra en l'economia política dels processos de liberalització, la regulació i la competència. Va ocupar elcàrrec del proveïdor al client d'Endesa Catalunya i el 2006 va ser elegit president de la junta de directors de la mateixa empresa. Format amb el reconegut economista català Fabio Estapé combina la investigació amb abast de treball en diversos diaris com El País, on manté una columna en l'edició de Catalunya i vieires, Barcelona edició. Està vinculat a l'Índia centre UIMP (Universitat InternacionalMenéndez i Pelayo), on va organitzar diversos cursos, entre els quals cal destacar el seminari dirigit a la formació i orientació de recerca destinats a millorar els registres de l'escola secundària a l'Índia des de 2003. Una part del patronat de la Fundació Ernest Lluch.

El seu interès acadèmic i les seves publicacions se centren especialment en l'estudi dels processos de formació depolítiques públiques, analitzant el paper que juguen les idees, els interessos i les institucions en aquests processos. En particular ha analitzat processos de reforma econòmica. Ha publicat una dotzena de llibres i nombrosos articles i assajos sobre aquestes qüestions. Les seves publicacions més recents es relacionen amb l'anàlisi de les causes, efectes i respostes a la crisi de 2008. Els seus últimsllibres sobre aquesta qüestió són: "La crisi de 2008. De l'Economia a la Política i més enllà" i "La torre de la arrogancia. Políticas y mercados después de la tormenta". editorial Ariel, 2011.
Ha ocupat diversos càrrecs acadèmics. Ha presidit o format part de nombroses comissions d'experts per assessorar a governs i corporacions sobre problemes econòmics i polítiques públiques.
Desenvolupa unaintensa activitat de divulgació i debat sobre els problemes econòmics actuals a través conferències, seminaris, articles i col.laboracions en mitjans de comunicació escrita i audiovisual. És columnista econòmic i d'opinió del diari "El País" i de "El Periódico de Catalunya".
En l'àmbit empresarial, és President del Consell d'ENDESA a Catalunya i conseller de diverses empreses.
En l'àmbitinstitucional i social, és vicepresident del CERCLE D'ECONOMIA i membre de diversos patronats i fundacions.


PAUL KRUGMAN
Va néixer el 28 de febrer de 1953 a Albany, Nova York. Llicenciat a la Universitat de Yale el 1974, es va doctorar tres anys després a l'Institut Tecnològic de Massachusetts (MIT) i des de 1996 és catedràtic d'Economia a la Universitat de Princeton, també ha impartit classes al MIT ia la Universitat de Stanford. Va ser un dels fundadors de la 'New Trade Theory', una revisió de la teoria del comerç internacional en mèrit a la qual li van concedir la medalla John Bates Clark, atorgada cada dos anys als que més profundament influenciar el coneixement de l'Economia. Membre del Consell d'Assessors Econòmics de la Casa Blanca amb el president Ronald Reagan, assessor del BancMundial, l'FMI, de la Comissió Trilateral i de l'ONU. Des de 2000 escriu per 'The New York Times' i els seus articles són traduïts i reproduïts en mitjans de comunicació de tot el món. Autor de gairebé una vintena de llibres, va irrompre en el panorama literari amb 'L'edat de les expectatives limitades' i va criticar l'afició de les receptes miraculoses a 'Venent prosperitat'. 'El Gran Engany'...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Marqueting
  • marqueting
  • Marqueting
  • Marqueting
  • marqueting
  • marqueting
  • Marqueting
  • Marqueting

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS