marqueting

Páginas: 3 (712 palabras) Publicado: 11 de enero de 2015
Cas pràctic:

Se’ns presenta la següent hipòtesi, un noi de 20 anys el qual ha estat seleccionat per suplir una baixa de paternitat i vol informació sobre les condicions.

L’informem que labaixa per a paternitat es d’un màxim de 15 dies. Nomes en casos excepcionals com que la mare mori o pateixi un risc extrem, el pare podria ampliar la baixa a les 16 setmanes d la baixa maternal.Igualment, el pare també podria ampliar la seva baixa amb els seus dies per vacances.

Sàpiguen que el lloc de treball que li ofereixen te unes condicions especifiques jo hages optat per a un contracte deinterinitat, ja que estem parlant d’una feina que sabem segur que te un principi i un final, aquest tipus de contracte sabem que s’acaba per a reincorporació de el treballador sense previ avis(el diaanterior). En cas que no avisessin de finalització de contracte passaria a tenir un contracte indefinit.

Primerament hauria de mira el sou base segons conveni el qual em trobat que la feia queell faria entra en el grup de treball d’administratiu per tant parlem del grup 3 nivell 2. Aquest sou conta de una paga anual de 18.667,73€bruts,(segons les taules salarials del 2012) i en quant al soumínim ofert per a l’estat es de 645,30€ mensuals bruts, tenint aquesta informació podríem acceptar un sou que es trobes entre aquestes duges xifres, sàpiguen que tindria una millora voluntària de150€.

Sàpiguen que en Pep nomes a treballat en aquesta empresa no tindrà dret a cobrar l’atur ja que per a obtenir-lo has de haver cotitzat un mínim de 12mesos(360dies)i al ser la primera feina que te inomés tindrà una durada de 15 dies no tindrà dret a obtenir l’atur, però si que li contaran els 15 dies d cotització per a acumular a els 360dies/12mesos.per tant jo li recomanaria que acceptes lafeina, ja que podria obtindré un sou que l’ajudaria a realitzar me endavant el que volgués, i si li oferissin traslladar-se a terrassa, jo m’informaria de les escoles que hi hagués per la zona i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Marqueting
  • marqueting
  • Marqueting
  • Marqueting
  • marqueting
  • Marqueting
  • Marqueting
  • Marqueting

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS