Marta Alluer

Páginas: 3 (679 palabras) Publicado: 5 de junio de 2012
Perder la piel. ( Marta Allue)

Aquest llibre, esta basat en fets reals.
Parla de la història de Marta Allue , escriptora i protagonista de l’obra i professora.
Aquesta dona, amb 34 anysva patir un tràgic accident en el que va quedar cremada un 80% per tot el cos, cosa que li va causar moltes seqüeles. Al llibre narra el seu cas de superació personal i com supera tot el que lipassa, i al final d’aquest pot arribar a tenir una vida dins del que cap gairebé normal.
Al principi del llibre, Marta explica l’accident, com tot va passar degut a que una caravana en la queviatjaven ella i la seva família es va incendiar. Allí, narra tot el que recorda.
Després descriu pas a pas tots els períodes per els que va passant i com es sent en aquell moment ,els seus pensaments, comreaccionaven els altres davant el que li passa, com la tracten els professionals etc.
L'autora va parlant i narrant primer, la seva volta a la consciència després del accident, tot seguit elsmalsons, les al·lucinacions provocades per els fàrmacs, el sofriment físic que li causaven les cures la que més els banys, tota una tortura per a ella...
Pateix alts i baixos d'ànim durant un llargitinerari per diversos hospitals nacionals i estrangers, primer la Paz a Guadalajara, després Madrid que es el que esta mes tems, Tarragona on fa rehabilitació i el que esta més agust, una mica a Texas iper últim Barcelona.
Dins al seu procés de curació, va ser sotmesa a múltiples intervencions quirúrgiques i a interminables sessions de rehabilitació.
Parla dels aspectes dolorosos, de tot el queli ha fet patir en tots els àmbits: Tan en el físic, en el psíquic, com en el social i el familiar.
Per exemple el físic pels forts dolors, el psíquic en tots els moments ja que primer no potcomunicar-se després no sap tot el que li passa i després te que adaptar-se a més o atingut que esbrinar tot ella sola. El social perquè primer quan surt del hospital no vol veure a les seves amistats,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Perder La Piel Marta Allue
  • Perder la piel de marta allue
  • marte
  • marte
  • Marte
  • Mart
  • Marta
  • marte

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS