Maryamm

Páginas: 2 (337 palabras) Publicado: 15 de enero de 2014
Maryamm és el nom de la deessa del mar en la mitologia fenícia i també rep aquest nom l'única beguda escumosa, la fermentació de la qual es produeix durant divuit mesos a trenta metres sota elmar Mediterrani, a la costa de Sitges.
Darrere del projecte, l'Antoni Puig i el Jordi Carreras amics i socis de l'empresa d'aqüicultura Tempus Mare, que han posat en marxa la producció de cavasota el mar al costat dels animals marins. "La idea va sorgir a Xile, on fan vi sota l'aigua, i nosaltres vam decidir fer el mateix, però amb un producte una mica més propi d'aquí: el cava”,explica Antoni Puig, un dels impulsors de la idea.
Van haver de buscar la mescla de raïms adequada que respongués bé a les condicions de fermentació sota l'aigua i per a això van comptar ambl'ajuda d'un enòleg que va treballar per trobar la fórmula perfecta i va supervisar la primera tanda d'ampolles.
Van començar així el procés de la segona fermentació envoltats d'una temperaturafreda i constant, una il·luminació molt tènue donats els trenta metres de profunditat de les gàbies i una cadència ininterrompuda de moviments causats per les corrents marines que donen unaexcel·lent dissolució dels llevats.
Divuit mesos d'envelliment sota el mar donen també a les ampolles un aspecte únic i singular, ja que durant aquest temps s'adhereixen a elles flora i fauna delMediterrani, que els productors han optat per conservar, considerant que és una prova del temps que el cava ha passat sota el mar.
2.- MOTIU DE L’ORGANITZACIÓ
Ara que el producte ha començat a serpresent en altes esferes internacionals aquest acte pretén presentar i donar a conèixer el nostre producte de manera mediàtica en el panorama tan nacional com internacional (principalmentresident a territori català/espanyol), tot perfilant-ne la imatge de producte selecte mediterrani, amb l‘objectiu de captar el màxim target possible i alhora fidelitzar els clients ja existents.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS