Mas es mejor

Páginas: 4 (832 palabras) Publicado: 8 de noviembre de 2013
La Pilar, de 38 anys, ve a consulta perquè diu tenir moltes crisis d’angoixa que li venen en moments diferents, especialment quan es discuteix amb la seva mare. Aleshores experimenta una sensacióestranya al seu entorn, ja que se’n recorda de les conductes de dominància i humiliació que ha tingut la seva mare cap a ella i germanes. La relació amb la mare és gairebé inexistent, el pare els vaabandonar a ella (quan tenia 9 anys) i a les dues germanes, i diu que li ha agafat mania a la seva mare: “no puc suportar veure a la meva mare perquè crec que ho ha fet molt malament amb nosaltres... sí,ja sé, em dirà que ella estava sola per educar-nos a les tres, però crec que més malament no ho podia fer...”

També explica que es posa molt nerviosa a les nits, “em fa por quan ve la nit...”,perquè comença a menjar molta quantitat a l’hora de sopar i a mitja nit, especialment menjars calòrics, i refereix que li costa molt parar aquesta ingesta. Diu que només li passa a casa i quan ve lanit: “es que sento un buit a dins meu que necessito compensar menjant”. La Pilar és obesa des de petita i la metgessa li ha pautat una dieta però ella reconeix que no la segueix de la forma que ho hauriade fer. A vegades, si està nerviosa, li agafa un estat d’ansietat quan va al metro o s’ha de desplaçar en trajectes llargs, i refereix passar-ho molt malament...”és com si m’ofegués”, ”però em passamés quan acabo d’anar a veure a la meva mare, que hi vaig per portar-li el seu nét...”.

Aleshores diu que se’n recorda del tracte que li tenia la seva mare de petita. Sent com la seva mare les hacastigat, les ha sotmès fent-les xantatge emocional i aprofitant-se de qualsevol oportunitat per humiliar-les. “I les meves germanes... la petita és igual que la meva mare, no té cap escrúpol de res ipot utilitzar-nos com vol, fa el mateix que la mare... mentre que la mitjana m’entén més perquè també l’ha humiliat com en a mi ... i de fet les dues ens assemblem més, i això sempre m’ha ajudat...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • mas y mejor
  • mas que mejor
  • mas es mejor
  • los mas mejores
  • mas mejor
  • ¿Entre mas grande mejor?
  • Mas neuronas y mejores resultados
  • Vivir Mas, Vivir Mejor

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS