Matematicas

Páginas: 2 (273 palabras) Publicado: 6 de diciembre de 2012
Matematica

Matematica este în general definită ca știința ce studiază relațiile cantitative, modelele de structură, de schimbare și de spațiu. În sens modern, matematicaeste investigarea structurilor abstracte definite în mod axiomatic folosind logica formală.
Pe intelesul meu, matematica, reprezinta tot ce ne inconjoara si ne inspirapentru a ne crea o adevarata cunostinta si este foarte importanta pentru ca putem descoperi lucruri noi.
Matematica este inventia cea mai importanta pe care omul adescoperit-o pana acum. Multi oameni gasesc matematica foarte dificila si plictisitoare, și chiar se simt nesiguri cu privire la capacitatea lor de a rezolva calcule simple. Mai multdecat atat, oamenii cred ca matematica este inutila si ca nu este nimic nou in ea.
Cu toate acestea, matematica este o parte fundamentala a societații noastre si a vietiinoastre de zi cu zi. Dezvoltarea economica, stiintifica si tehnologica a unei tari este imposibila fara matematica. Mai mult decat atat, aceasta intervine, chiar daca noi nune dam seama, in aproape toate activitatile din viata noastra zilnica. De exemplu, in domeniul comunicatiilor mobile, camerele digitale, prezicerea vremii, televiziune prinsatelit, calculatoarele, internet-ul si multe alte lucruri, toate acestea n-ar fi posibile fara matematica.
In present, matematica nu este chiar atat de simpla, dar nicidificila, iar cand in viata vrem sa avem ceva, trebuie sa depunem eforturi si obtinem acel lucru. Deci, daca doriti cu adevarat sa va imbunatatiti performanta in matematica,trebuie sa va faceti timp. De exemplu puteti sa va treziti cu o ora mai devreme sau sa lasati o ora accesul la internet si sa va concentrati doar pe un singur lucru: matematica.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Matematica
  • Matematica
  • Matematicas
  • Las matemáticas
  • Matematica
  • Matematicas
  • Matematica
  • Matematicas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS