mates

Páginas: 3 (513 palabras) Publicado: 28 de mayo de 2014




Al final de la guerra d'alliberament, l'economia espanyola havia de tractar amb el problema de la reconstrucció, que va ser retardat en el moment per la insuficiència de recursos i baixosnivells de renda i l'estalvi, agreujada pel desequilibri de la capacitat productiva com a conseqüència del conflicte. La Guerra Mundial i l'impacte provocat per augmentar aquestes dificultats itancament molt dels mercats i de fonts de subministrament normal, que va conduir a una sèrie d'intervencions econòmics al servei de subministrament i les tasques de reconstrucció nacional.
No obstant això,a través d'aquestes etapes difícils, Espanya ha vist una evolució sense precedents en la seva economia. Gràcies al procés ràpid, ha canviat la nostra economia. Resoldre una sèrie de problemes, hi haara tractar amb altres derivats, tant de la qualitat de vida ja assolit, com gran part de l'evolució de l'economia mundial, especialment la dels països occidentals, les organitzacions econòmiques ésintegrada Espanya.
Mesures d'adaptació que, sense trencar la continuïtat del nostre procés econòmic, assegurar un creixement producció recolzada per una política d'estalvi i gestió de la despesa sónessencials per a aquest propòsit. La solució que està pensat per donar a aquells problemes ha de ser d'un enfocament integral i una vista panoràmica, de tal manera que l'obertura de la nostraeconomia cap a l'exterior, ni les mesures d'ordre intern, produir efectes secundaris desfavorables.
D'altra banda, és necessari que nova gestió econòmica està equipat amb la flexibilitatadequada per fer-lo susceptible als reajustaments necessaris i revisions adequats a l'experiència per assessorar-los i les circumstàncies aplicar-los. És aquest aspecte, el decret llei que llavors ésarticulats conjunts la progressiva liberalització de la importació de mercaderies i al mateix temps, el comerç intern S'autoritza la convertibilitat de la pesseta i un Reglament del mercat de divises. Es...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Mate
  • Mate
  • Mate
  • Mate
  • Mate
  • Mate
  • Mate
  • Mate

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS