Mates

Páginas: 3 (587 palabras) Publicado: 28 de abril de 2015

MATEMÀTIQUES
Fitxa de funcions







Sergio Montoya
1r Batxillerat B

1.
a) f(x) = sin x

b) g(x) = cos x

c) h(x) = tan x

d) i(x) = arcsin x


e) f(x) = arccos x

f) k(x) = arctag x2.
a) f(x) = sin x

b) f(x) = cos x






c) f(x) = tag (x)

d) f(x) = arcsin x







e) f(x) = arcos x

f) f(x) = arctag x




(1) Si la funció li sumem un valor constant k a lavariable independent, la funció es desplaça k cap amunt i el domini és el mateix i el recorregut es desplaça k cap amunt.
(2) Si la funció li sumem un valor constant k a la variable dependent, lafunció és desplaça cap a l’esquerra i el domini és el mateix i el recorregut també.
(3) Si la funció li restem un valor constant k a la variable independent, la funció és desplaça capabaix i el domini és el mateix i el recorregut es desplaça k cap abaix.
(4) Si la funció li restem un valor constant k a la variable dependent és desplaça cap a la dreta, la funció el domini ésel mateix i el recorregut també.
(5) Si la funció li multipliquem un valor constant k a la variable independent, la funció s’allarga en el eix de la y i el domini és el mateix i elrecorregut augmenta x unitats positives i negatives.
(6) Si la funció li multipliquem un valor constant k a la variable independent, la funció s’encongeix i el domini és el mateix i el recorreguttambé.
(7) Si la funció constant un valor constant k a la variable independent, la funció “s’aplasta” en l’eix de les y i el domini és el mateix i el recorregut disminueix x unitatspositives i negatives.
(8) Si la funció constant un valor constant k a la variable independent, la funció s’allarga i el domini és el mateix i el recorregut també.
3.
a) f(x) =




b) f(x) = lnx

Si es compleixen les conclusions observades en el problema 2).
4.
a) f(x) =

Continuitat = f(x) és continua excepte en x = -1 i x = 1.
Dom f = Els nombres reals menys -1 i 1....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Mate
  • Mate
  • Mate
  • Mate
  • Mate
  • Mate
  • Mate
  • Mate

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS