Matrix

Páginas: 3 (628 palabras) Publicado: 3 de abril de 2014



Interpretació filosòfica de la història, què ens convida a considerar la pel·lícula, quins temes posa sobre la taula, què t’ha motivat a pensar o qüestionar-te...

Matrix es un món paral·lelon ens porta a preguntar-nos al llarg de la pel·lícula , Què es real?, ja que les persones normal i corrents de la pel·lícula viuen en realitat a Matrix però ells es pensen que tot el que elsenvolta es la realitat. Neo, en agafar la píndola vermella, coneixerà la verdadera realitat, on també es troben Morfeo i els seus ajudants. Desprès amb la màquina i l’ordinador que tenen allà, es connecteni desconnecten de Matrix, que diríem que es un simulador de realitat virtual. Només els que estan amb Morfeo coneixen la verdadera realitat, les altres persones viuen en un món irreal el qual creuenque viuen en el món real.

L’anàlisi dels personatges, què representen i per què creus que actua cada un com ho fa.
Neo: És un programador que també actua com un pirata informàtic, ell ja ha pensatque alguna cosa va malament en el seu món i intenta contactar amb Morfeo. Segons Morfeo, ell es l’Elegit.
Morfeo: És el capità de la nau i defensa la existència de l’Elegit i al final allibera aNeo de Matrix.
Trinity: Tripulant de Morfeo, s’encarrega de portar a Neo fins a Morfeo al principi de la historia. I al final, ajuda a alliberar a Neo i se enamora de ell.
Oráculo: Programa de Matrixamb l’aspecte d’una dona gran que dona informació a cada persona de alguna cosa que li passarà en el futur. A Neo li diu que tindrà que decidir entra la seva vida o la de Morfeo, a Morfeo li donainformació sobre l’Elegit i a la Trinity li diu que s’enamorarà de Neo.
Agente Smith: Programa de Matrix que primer treballa per a ella, per protegiar-la i desprès para a ser un virus que intentadominar-la per destruir-la.
Zifra: Tripulant de Morfeo, però el traeix i el posa en perill a ell i a la seva tripulació. Estava aliat amb l’Agente Smith.

En quina o quines situacions actuals creus...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • matrix
  • Matrix
  • matrix
  • Matrix
  • Matrix
  • matrix
  • Matrix
  • Matrix

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS