MATRIZ DAFO PALMA

Páginas: 3 (615 palabras) Publicado: 22 de octubre de 2014
La Badia de Palma: un espai turístic madur
Considerem la badia: degradada, massificada, evolucionada, estandarditzada
Area geogràfica
Mapa de la badia de Palma: farem una sèrie de propostesd’actuació, per solucionar una sèrie de problemes ( ja esmentats) de l’espai turístic. Farem un recorregut per tota la badia.
D’on venim?
El primer hotel que es fa a Palma va ser en 1903, el GranHotel. Des de 1903 fins a la actualitat ha hagut grans canvis. Turisme elitista (1903), Turisme de masses (1960 Boom turístic), Turisme actualitat low cost.
Models evolutius: Miossec, Gormsen,Chadefaud i
Butler: Cicle de vida d’un destí turísiticActualment, esteim a l’etapa de maduresa, parlam de l’espai turístic de la Badia de Palma. Utilitzarem el model de Butler per explicar el nostre cas.L’any 1900 la població de Palma era de 63937, l’any 1950 hi ha 136814 i l’any 2012 407648 -> La població en 100 anys s’ha multiplicat quasi per 7.
Gomila va ser el primer barri turístic de Palma.Primer tipus de turisme : Elitista.
1950 es comença a construir el passeig marítim. Es construeix per unir el Dique del Oeste amb una banda de la ciutat. ( En el hotel Gran Melia Victoria em de ferun esforç per fixar-nos ). Em de tenir molt en compte l’evolució de la Badia de Palma ( Mirar fotos). La zona de la Seu : Es va construir el llac perquè la catedral es reflectesqui a la mar. 1968s’inaugura la autopista Palma-aeroport. Can Pere Toni ( Molinar) abans en decadència. Actualment hi ha una certa re-valorització de restaurants o beach clubs , un turisme de luxe com a substitutiu delturisme massificat de la platja de Palma. En la zona de l’Arenal, lleven l’arena amb algues i posen un tipus d’arena artificial que beneficia la imatge turística.
Als anys 60 el nombre d’hotels isegones residències es multipliquen. Construeixen en horitzontal.
Etapa de maduressaAnys 90 ja està tot urbanitzat, ple d’hotels.
On Som?
Una oferta obsoleta. En la platja de Palma tenim una...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • MATRIZ DAFO
  • DAFO MATRiz
  • Matriz efi, efe y dafo
  • Matriz DAFA
  • Matriz dafo
  • Matriz dafo
  • LA MATRIZ DAFO
  • Matriz dafo ética y religion

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS