Mealtimes

Páginas: 18 (4463 palabras) Publicado: 7 de julio de 2014
WORKING EXPERIENCE
MARTIN LUTHER SCHULE
HERTEN, DEUTSCHLAND

INFRAESTRUCTURES
Grans finestres, molta llum natural. Recaptació de l'aigua de la pluja a través del sostre i s'emmagatzema al subterrani en uns tancs que poden recollir fins a 11.000 litres d'aigua, cosa que els té provistos per 3 setmanes. Aquesta aigua s'utilitza per estirar de les cadenes dels wc's.

En totes les aules hi hauna pica, plantes d'interior a les finestres (algunes mortes i florides, tot s'ha de dir...) i unes pissarres (mínim dues) genials que s'obren.

AULES ESPECIALS
Aula de música (I)
Aula de música (II)
Auditori (taules, cadires, taules de ping pong, ràdio, piano de cua :D)
Freizeithaus: Espai on els nens poden anar a jugar en el temps lliure. Així s'evita que surtin fora a fumar. Qualsevolmoment d'aprenentatge és saludable (Herr. Kuhl)
1. Billards
2. Hip Hop
3. Biblioteca 1
4. Biblioteca 2
5. Sala de descans peques
6. Sala de descans grans
7. Jocs de taula

Cafeteria
Aula d'arts (I)
Aula d'arts (II)
Aula de material d'arts
3 pissarres digitals
Aula ciència (3 sales + forn solar).
Aula tecnologia ( 3 sales ) + creació molí de vent per carregar un cotxe elèctric quevolen comprar.

Moltes de les infraestructures i material de les quals disposa l'escola són comprades amb diners que guanyen els alumnes al presentar-se a consursos. Projectes que desenvoluparà l'escola i el seu director Hermann inscriurà a un concurs. Més de 1000e guanyen cada any.

DIA 1
Classe Lehrnberatung
Mates + Alemany + Anglès
2 professors treballen en la mateixa aula.
Els nens hand'haver fet dos exercicis de cada assignatura al acabar la setmana.
Els alumnes escullen la fitxa que volen fer (1, 2, o 3 estrelles = nivell de dificultat). Poden sortir de l'aula i treballar al passadís on hi han taules i cadires per ells. La feina dels professors és la d'ajudar els alumnes, corregir i signar la fulla quan hagin acabat.

Classe esports
Una classe desdoblada (uns són a nedaramb 3 professors, els altres 38 són a la classe amb 1 professor.
En la primera hora, un grup de 38 nens i nenes ha estat castigat ja que abans de les vacances es van portar malament. El professor els els fa estar a classe i llegeix unes normes i reglament sobre comportament. Debaten què va passar i perquè. En la segona hora van al gimnàs i juguen a jocs amb la pilota. Alguns alumnes no porten elxandall i s'asseuen al meu costat a xerrar.
Amb 38 alumnes el professor fa el que pot, coordinant els estudiants en l'activitat. Tots estan bastant alterats, alguns es queixen que l'activitat no és prou divertida ja que no ténen oportunitat de marcar punts (masses nens per una pilota). Tot i haver estat una hora xerrant sobre comportament, al final un parell d'estudiants s'acaben barallan is'estripa una samarreta. El professor hi parla al acabar la classe. El nen està enfadat, però sembla accedir a comportar-se més bé el pròxim cop.

Classe Arts (Lia) 8.00 am – 9.00 am
Lia és una professora relaxada, atenta als alumnes. Comenta que hi ha alumnes que els falta pensar. Sembla que no pensin gens. Alguns pares els hi fan els deures perquè vagin passant les matèries que no se'ls dónen tantbé en lloc de buscar algun tipus de formació extra o reforç.
Hauptschule: escola on van els alumnes que no passen amb bona nota.
Em presenten com a Frau Mila, una professora d'arts que ve d'Espanya que està de visita.
Sis estudiants que col·laboren a organitzar i supervisar el menjador als descansos no estan obligats a assistir a la classe d'arts (?!?!)
No necessiten professors d'art perquèqualsevol ho pot fer. Ara entenc l'actitud de molts dels professors de visual i plàstica que vam tenir a l'institut.
El que han de fer avui és dibuixar la meitat d'una cara que ténen al quadern. Poden escoltar música a classe, només la ràdio, no la seva pròpia música. Una noia badalla i seu amb les mans a la butxaca. No fa res. La professora diu que no ténen paciència, però no cal tenir paciència...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS