Mecànicas

Páginas: 2 (294 palabras) Publicado: 25 de enero de 2012
Mecànica clàssica
En física la mecànica clàssica, és una de les grans subdivisions de la mecànica, es refereix a un conjunt de lleis físiques que descriuen el comportament dels cossossotmesos a l'acció d'un sistema de forces, descriu de manera força precisa gran part dels fenòmens mecànics que podem observar directament a la nostra vida quotidiana..La mecànicaclàssica és aplicable als cossos continus, a velocitats baixes (és a dir, molt per sota de la velocitat de la llum) i de mida molt més gran que els àtoms o les molècules. La podem utilitzarper descriure el moviment de tot tipus d'objectes macroscòpics.
Mecànica quàntica
La mecànica quàntica, és la branca de la física que estudia el comportament de la llum i de lamatèria a escala atòmica subatòmica o fins i tot partícules més petites. Els seus principis bàsics s'apliquen a molts dels camps de la física i la química actuals, com per exemple, la físicade partícules, la física nuclear, la física de la matèria condensada, la física atòmica i molecular, la computació quàntica, l'òptica quàntica, la química quàntica i la químicacomputacional. Juntament amb la relativitat general, la mecànica quàntica és un dels pilars de la física moderna.

Mecànica relativista
La mecànica relativista tracta de conjuminar mecànicarelativista i mecànica quàntica, encara que el desenvolupament d'aquesta teoria porta a la conclusió que en un sistema quàntic relativista el nombre de partícules no es conserva i defet no pot parlar-se d'una mecànica de partícules, sinó simplement d'una teoria quàntica de camps. Aquesta teoria aconsegueix conjuminar principis quàntics i teoria de la relativitatespecial (encara que no aconsegueix incorporar els principis de la relativitat general). Dins d'aquesta teoria, no es consideren ja estats de les partícules sinó de l'espai-temps.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Mecanica
  • Mecanica
  • ¿ Que es la mecanica?
  • Mecanica
  • Mecanica
  • Mecanica
  • Mecanica
  • Mecanica

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS