Mecanismo hidràuclico

Páginas: 3 (620 palabras) Publicado: 12 de noviembre de 2014

Història:
Les primeres grues van ser inventades en l'antiga Grècia, accionades per homes o animals, s'utilitzaven principalment per a la construcció d'edificis alts. Posteriorment, van serdesenvolupant grues més grans utilitzant corrioles per a permetre l'elevació de grans pesos. A l'alta edat mitjana van ser utilitzades en els ports i drassanes per a l'estiba i construcció dels vaixells.Algunes d'elles van ser construïdes ancorades a torres de pedra per donar estabilitat addicional. Les primeres grues es van construir de fusta, però des de l'arribada de la revolució industrial elsmaterials més utilitzats són el ferro colat i l'acer. La primera energia mecànica va ser proporcionada per una màquina de vapor al segle XVIII. Les grues modernes utilitzen generalment els motors decombustió interna, elèctrics o hidràulics per a proporcionar forces molt més grans, encara que les grues manuals encara s'utilitzen en els petits treballs o on és poc rendible disposar d'energia.Funcionament:
Una grua és una màquina d'elevació de moviment discontinu destinat a elevar i distribuir càrregues en l'espai suspeses d'un ganxo. En general són màquines que disposende politges acanalades, contrapesos, mecanismes simples, etc. per crear avantatge mecànic i aconseguir moure grans càrregues. Existeixen molts tipus de grues, adaptades a propòsits específics. Lesmides s'estenen des dels pont grua usats en l'interior dels tallers, grues torres usades per a construir edificis alts, fins a les grues flotants, usades per construir aparells d'oli i per rescatarvaixells encallats.
La grua funciona amb un motor i una bomba, que alimenta directament la xarxa de distribució, els dispositius de regulació i control, i els actuadors. El grup generador té un motorde combustió que proporciona l’energia mecànica a la bomba. Aquesta transfereix l’energia mecànica en energia de la pressió del fluid. El fluid no s’emmagatzema en un dipòsit, sinó que la pressió és...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Mecanismos Mecanicos
  • Mecanismos
  • Mecanica
  • Mecanica
  • Mecanica
  • Mecánica
  • Mecanismos
  • Mecanica

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS