meidambientals

Páginas: 2 (476 palabras) Publicado: 14 de octubre de 2013
Pràctica 2: Models de societat i causes de la insostenibilitat

C-. Valors culturals, creences i paper de la religió.
D-. Descripció dels problemes que enfronten la societat.

Hi ha certesdiferències entre els valors culturals de Haití i la República Dominicana. Haití després de tants anys amb misèria sembla ser que vol seguir igual ja que cada any augmenta el seu nombre d´habitants un3%, mentre que la República dominicana creu que ha se mantenir el nivell de creixement de població per no tenir una alta densitat de habitants. Aquesta mateixa és un país molt fort que ha sobreviscutproblemes pitjors als actuals.
El tema de la religió és divers en els dos països, però tots dos comparteixen la religió que van tenir en temps de invasió estrangera, que és el catolicisme europeu,religió que encara es conserva als dos països. Un altre tret característic és el panteó vudú que també n´hi ha als dos llocs, però clarament superior a Haití. La República dominica religiosament parlantestà formada pel catolicisme, el budisme, hinduisme, testimonis de Jehovà, musulmans i protestants, mentre que Haití està compost pel catolicisme, el protestantisme i el vudú. A Haití hi ha més creençareligiosa ja que permet a la gent afrontar la misèria quotidiana.
Al llarg dels segles, Haití i la República Dominicana han estat enfrontats socialment per les seves històries polítiques. Això vaser en part pels governs corruptes que hi havia, i les maneres de viure de la gent.
Per part haitiana, van tenir governs corruptes que oferien el mínim amb condicions de serveis públics, i això portavaa l´acusació d´aquests problemes. Un dels greus problemes de la situació de Haití va ser hi és que mai ha augmentat la producció, però si la població, i mai han progressat econòmicament. L´altre granproblema va ser que van estar en mans dels francesos, i aquests es van poder permetre invertir en esclaus, i aquests van ocupar molt terreny, però Haití només té una mica més de la meitat que R.D....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS