Mejor imposible

Páginas: 2 (416 palabras) Publicado: 27 de marzo de 2014
MEJOR IMPOSIBLE
1. En quin estil de comunicació situaries als tres personatges.
Pel que fa als tres estils de comunicació (agressiu, inhibit i assertiu), cada personatge passa per diferents fases:MELVIN: A principi de la historia, el seu estil de comunicació es agressiu però a mesura que es va desenvolupant la pel·lícula aquest personatge aconsegueix tenir una conducta assertiva.
El seucaràcter es molt meticulós, desconfiat, obsessiu compulsiu amb les seves coses, molt maniàtic amb la neteja, a més d’utilitzar un llenguatge inadequat, despectiu per tractar amb les persones.
SIMON: Alcomençament de la pel·lícula el seu estil és inhibit, no obstant la seva conducta canvia i adopta un estil assertiu.
La seva personalitat al principi era tímid, alegre, positiu, sincer, honest...Encara que les seves circumstàncies personals són molt negatives però amb l’ajuda de Carol i una mica el suport de Melvin aconsegueix superar la seva situació personal i per tant agafa un estil assertiu.CAROL: Pel que fa al seu estil de comunicació és assertiu. Encara que, quan es comunica amb el Melvin es agressiu. El seu caràcter és sincer, delicat, positiu, comprensiu, solidari, amable,respectuós...
2. Conductes o actituds positives presenta Melvin (en general).
Al començament del film, la conducta d’en Melvin, no es caracteritzava per ser adequada amb la resta de personatges, però poc apoc comença a haver un canvi en ell.
Un clar exemple de bona conducta són:
És quan el acull el gos d’en Simon, encara que al principi no esta d’acord i és obligat, però desprès li acaba agafantmolta estima i afecte.
L’ hi ofereix ajuda a la cambrera Carol, contractant a un metge i infermera per a que tingui cura especialment de la salut del fill de Carol.
A vegades visita en Simon, portant-lisopa i fent-li companyia, per que no se senti sol.
Oferir-li un lloc on viure, a més a més de tenir cura d’ell.
Durant tots aquest exemple de bona conducta i comportament solidaria, ens mostra...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Mejor Imposible
  • Mejor ... imposible
  • Mejor Imposible
  • Mejor imposible
  • mejor imposible
  • mejor imposible
  • MEJOR IMPOSIBLE
  • Mejor imposible

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS