memento

Páginas: 62 (15456 palabras) Publicado: 7 de enero de 2015
''Memento'' de fi a principi o de principi a fi ens posa en la pell de Leonard el qual pateix amnèsia anterògrada el que li impossibilita crear nous records i retenir de nous amb un marge molt escàs de temps.

Leonard assegura haver descobert un mètode per poder viure amb aquest problema, guiat per tatuatges i notes que li indiquen la seva rutina, les accions que ha de prendre i fotos depersones amb petites anotacions que l'ajuden a reconèixer a aquestes, i saber si són o no de confiança. El protagonista que és presentat com investigador de possibles estafes ja compta amb l'experiència d'un cas molt similar que anteriorment ell havia investigat, arribant a la conclusió que si crees rutines i comportaments que interioritzes, l'inconscient els assimila.

Realitat, memòria i inconscientsón tres factors primordials a la pel·lícula i als quals podríem penjar diversos interrogants.

Inconscientment Leonard sap que ell no pot recordar res posterior a ser colpejat, per tant com és ell conscient d'això i com pot recordar-se d'aquesta idea si és incapaç de memoritzar, això reforça la seva teoria de rutines i comportaments per l'assimilació de l'inconscient, a més quan es trobadesorientat o confús cerca respostes a les butxaques de la seva americana, acte que reflecteix que per rutina assimila.

La realitat per ell no és coneguda com a qualsevol ésser humà malgrat comptar amb sentits i raó (no pot comptar amb noves experiències però si utilitzar les que té emmagatzemades), el seu món es basa en fotografies, tatuatges i en la intuïció, la qual és un petit al·licient quel'ajuda a prendre decisions al món real.

Al final de la pel·lícula ens adonem que Leonard de qualque manera és conscient del seu passat però viu en un present en el qual nega els actes del passat que li provoquen dolor i inventa una mena de vida distorsionada a la seva que també canvia el seu passat.
''Memento'' de fi a principi o de principi a fi ens posa en la pell de Leonard el qual pateixamnèsia anterògrada el que li impossibilita crear nous records i retenir de nous amb un marge molt escàs de temps.

Leonard assegura haver descobert un mètode per poder viure amb aquest problema, guiat per tatuatges i notes que li indiquen la seva rutina, les accions que ha de prendre i fotos de persones amb petites anotacions que l'ajuden a reconèixer a aquestes, i saber si són o no de confiança.El protagonista que és presentat com investigador de possibles estafes ja compta amb l'experiència d'un cas molt similar que anteriorment ell havia investigat, arribant a la conclusió que si crees rutines i comportaments que interioritzes, l'inconscient els assimila.

Realitat, memòria i inconscient són tres factors primordials a la pel·lícula i als quals podríem penjar diversos interrogants.Inconscientment Leonard sap que ell no pot recordar res posterior a ser colpejat, per tant com és ell conscient d'això i com pot recordar-se d'aquesta idea si és incapaç de memoritzar, això reforça la seva teoria de rutines i comportaments per l'assimilació de l'inconscient, a més quan es troba desorientat o confús cerca respostes a les butxaques de la seva americana, acte que reflecteix que perrutina assimila.

La realitat per ell no és coneguda com a qualsevol ésser humà malgrat comptar amb sentits i raó (no pot comptar amb noves experiències però si utilitzar les que té emmagatzemades), el seu món es basa en fotografies, tatuatges i en la intuïció, la qual és un petit al·licient que l'ajuda a prendre decisions al món real.

Al final de la pel·lícula ens adonem que Leon''Memento''de fi a principi o de principi a fi ens posa en la pell de Leonard el qual pateix amnèsia anterògrada el que li impossibilita crear nous records i retenir de nous amb un marge molt escàs de temps.

Leonard assegura haver descobert un mètode per poder viure amb aquest problema, guiat per tatuatges i notes que li indiquen la seva rutina, les accions que ha de prendre i fotos de persones amb...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • memento
  • Memento
  • Memento
  • Mementos
  • Memento
  • Memento
  • Memento
  • Memento

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS