Memoria Excursió Biniamar

Páginas: 13 (3002 palabras) Publicado: 1 de diciembre de 2012
Neus Ferrer Gomila.
Curs 2012-13
Memòria de la exursió a Biniamar.

[Escriba aquí una descripción breve del documento. Una descripción breve es un resumen corto del contenido del documento. Escriba aquí una descripción breve del documento. Una descripción breve es un resumen corto del contenido del documento.]
[Escribir el nombre de la compañía]
[Escribir la dirección de la compañía][Escribir el número de teléfono]
[Escribir el número de fax]

INDEX
* Principals objectius de l’excursió. Fins a quin punt s’han aconseguit? ........... 3

* Seguiment de l’excursió. Què vàrem fer? Què vàrem visitar? ........................4

* Els objectius de les activitats............................................................................7

*Activitats...........................................................................................................7

* Bibliografia.......................................................................................................12

Principals objectius de l'excursió. Fins a quin punt s'han aconseguit?
* Proporcionar informació diversa i aturades o punts d’interès geogràfic de cara a l’elaboració dematerial didàctic adreçat a alumnat d’Educació Primària.
* Serveix d’exemple i model per a la selecció de punts d’interès didàctic i la confecció de material didàctic per al treball en grup.
* Conèixer el funcionament d'una escola unitària.
* Explorar el paisatge i la zona del raiguer.
Podem dir que en base a aquests objectius que es van establir abans d'iniciar l'excursió, el que éscert és que si hem de ser mestres d'una escola d'un poble, el primer que hem de fer és proporcionar als alumnes totes les eines adequades que necessitin per conèixer les diferents característiques del poble, així com indagar en la seva història o estar en contacte amb mapes de la zona (com per exemple, dels altres pobles que pertanyen al municipi de Selva).
A més, és clar que per a elaborar unmaterial didàctic adreçat a alumnat d'Educació Primària o a l'hora de preparar una excursió, el professor és el primer agent que ha de conèixer la història, els llocs d'interès geogràfic o les característiques paisatgístiques del lloc en concret per a poder donar als nins tota la informació que necessiten conèixer.
Amb la visita a Biniamar, hem pogut comprovar de primera ma com es fa feina en unaclasse barrejada de nins de 6 a 12 anys d'edat, en què s'han de tenir en compte els diferents currículums de cada curs i assignatura, dins d'una mateixa classe. A més, es tracta d'una lliçó molt enriquidora pel professor, que haurà d'atendre a la diversitat d'alumnes (que a més, les edats són disperses, cosa que no passa a les altres escoles públiques ordinàries).
Per altra banda, vàrem poderobservar també la flora de Biniamar, i dels altres pobles que vam recórrer amb l'autobús.
Per tant, podem dir que els objectius principals de l'excursió s'han complert satisfactòriament.

Seguiment de l'excursió. Què vàrem fer? Què vàrem visitar?
Divendres, dia 2 de novembre de 2012 vam fer una excursió a Biniamar amb l'assignatura de Geografia del grau d'Educació Primària de la UIB.
De camí alpoble on havíem d'anar (Biniamar), el professor ens va anar contant la història, ens comentava els diferents paisatges o els cultius típics de cada lloc on anàvem passant amb l'autobús.
Un cop allà, ens vam asseure al parc de davant l'Escola Pública de Biniamar (CEIP Es Torrentet). Allà començà la nostra visita al poble. Aquesta escola és molt peculiar: es tracta d'una petita escola unitària, onnomés hi imparteixen classe dos professors definitius i cinc itinerants. Tenen Educació Infantil i Educació Primària (uns 15 alumnes en total, encara que s'hi poden matricular fins a 25 alumnes). La tutoria als alumnes és, per tant, constant. A més, hi ha nomes 3 o 4 alumnes per nivell.
Per altra banda, s'assegura que els alumnes duen la part activa de la classe, i el mestre és únicament un...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Memoria De Biniamar
  • Excursió ONCE
  • NOS VAMOS DE EXCURSI N
  • Memorias
  • La memoria
  • Memoria
  • Memoria
  • Memoria

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS