Memoria Monitora Lleure

Páginas: 33 (8075 palabras) Publicado: 26 de octubre de 2012
Memòria del període de pràctiques del curs de Monitors








INDEX pag.

1. INTRODUCCIÓ 4

2. CONTEXT 5

2.1 El municipi 5

2.2 L’escola 8

2.2.1 Ubicació i perfil d’estudiants

2.2.2 Instal·lacions

2.2.3 Llengua

3. PROJECTE 11

3.1 Projecte educatiu del centre 11

3.2 Projecte educatiu delmenjador 12

3.2.1 Descripció

3.2.2 Objectius

3.2.3 Horari

3.2.4 Normativa

3.2.5 Equip de monitors. Funcions i tasques

4. GRUP CONCRET DE PRÀCTIQUES 19

4.1 Característiques del grup 19

4.1.1 Classe de tercer de primària

4.1.2 Classe de quart de primària

4.1.3 Classe de cinquè de primària

4.2 Objectius del grup 22

4.3Programació de les activitats 22

4.3.1 Centre d’interès

4.3.2 Graella general d’activitats



5. ACTIVITATS CONCRETES DE LES PRÀCTIQUES 27

5.1 Programació de les activitats 27

5.2 Fitxes d’activitats 27

6. VALORACIÓ PERSONAL DE LES PRÀCTIQUES 34




1. INTRODUCCIÓ

El treball que es mostra a continuació és la memòria de les pràctiques demonitora de lleure que he realitzat al menjador de l’escola entre el 10 d’abril i el 15 de juny del 2012. Així doncs, aquest document pretén explicar i posar de manifest diferents aspectes tant de l’escola i el municipi on s’han dut a terme aquestes pràctiques com de la feina feta. La memòria està organitzada per grans blocs clarament diferenciats.

En primer lloc es pot trobar una breupresentació sociogràfica del municipi en el que es troba l’escola per tal d’entendre en quina realitat està ubicada. Així mateix hi ha una descripció de l’escola, del seu funcionament i de la seva realitat actual.

En segon lloc es presenta breument quin és el projecte o la línia educativa del centre en general i un resum del projecte educatiu del menjador. En aquest apartat hi ha algunes qüestions queestan tretes directament del projecte (objectius, horaris) i n’hi ha d’altres que he tractat de resumir i explicar de manera breu però entenedora per tal que s’entengui bé on he realitzat les pràctiques i quina és la manera de funcionar que tenen.

El tercer bloc parla del grup concret de pràctiques en el que he estat. He intentat fer una descripció el màxim acurada possible del que he vist iviscut. Si bé és cert, que algunes de les monitores de menjador m’ha ajudat a definir i a plasmar la realitat dels diferents grups, donant-me més informació.

En el següent apartat es troben dues activitats concretes que he dut a terme durant la meva estada a l’escola, explicant des de l’inici fins a la valoració de les mateixes. Per últim hi ha la valoració personal d’aquesta experiència,explicada des del cap però també des de les sensacions.


2. CONTEXT

2.1. El municipi

És un municipi de 43,8 km2 i 28.617 habitants[1], tot i que a l’estiu pot arribar a triplicar la seva població. És un municipi de costa on l’economia es basa principalment en el sector terciari i de serveis, especialment en les activitats relacionades amb el turisme i la restauració. L’evolució de lapoblació en els últims deu/onze anys ha sigut bastant gran, segurament degut al creixement urbanístic que ha patit el municipi, passant de 19.000 habitants el 2000 a quasi 29.000 el 2011.

[pic]

Mirant per sexes, es pot veure com al 2000 hi havia un nombre bastant diferents d’homes i dones, sent les fèmines majoria, però a partir del 2002 aquesta diferència es redueix. Les dones disminueixen iels homes augmenten, de manera que tots s’igualen i des d’aquest moment creixent de manera conjunta i al mateix ritme.

Pel que fa a la distribució de la població segons edats l’any 2011, es pot veure en el gràfic següent, que la majoria de persones se situen entre la franja d’edat de 30 a 50 anys, és a dir en edat activa i reproductiva. Aquesta és una piràmide similar a la de Catalunya, on el...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • memories monitor de lleure
  • memoria curs monitor lleure
  • Memòria de monitora de lleure
  • Memòria pràctiques monitor lleure
  • memoria monitora de lleure
  • Memoria Monitor de Lleure
  • Memoria de monitor de lleure
  • Memoria de monitor de lleure

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS