Memoria prácticas

Páginas: 24 (5890 palabras) Publicado: 1 de marzo de 2011
1. 1 Descripció:
1. Ubicació del centre:
1. Tipus de barri:
Pardinyes és un barri de la ciutat de Lleida, situat en una zona privilegiada envoltat de natura (La Mitjana i el Segre) i estratègicament vinculat al ferrocarril (futura estació de l´AVE), el barri de Pardinyes disposa de carres i rambles amb voreres espaioses i zones de lleure i passeig. Amb un creixement depoblació espectacular 8.169 habitants, en l’últim cens de 1996 , manté, però, l’aire de poble amb personalitat pròpia.

2. Recursos del barri:
3. Nivell social i econòmic del barri i dels nens que s’entenen a l’escola.
2. El centre
1. Situació del barri:
La ciutat de Lleida, en general, està basada en l’activitat agrària i en el sector de serveis. Ésuna ciutat moderna, ben comunicada, amb una gran activitat cultural i que compta amb un privilegiat entorn natural, dominat pel parc natural de la Mitjana.

Pel que fa a la demografia, Lleida actualment té al voltant de 112.000 habitants.

La llar d’infants el nuvolet es troba situada al barri de Pardinyes, rodejada de natura amb el parc de la Mitjana.

2. Les instal·lacionsde l’escola:
• Espais interiors:

L’escola bressol el nuvolet compta en quatre pisos dividits per aules.

Només entrar ens trobem amb el rebedor on hi ha un sofà, una catifa per a seure els nens/es, penjadors per a deixar les motxilles i els carrets dels nens/es. Al mateix pis, hi ha un aula, l’aula dels lleons, és un classe amb nens i nens de 2 anys. Són 14 nens i nenes quecomparteixen el mateix espai distribuït amb dos taules de color taronja, i 15 cadires adequades a l’altura i pes dels nens i nenes. També compten amb un canviador, amb els seus estants per a deixar els bolquers, i amb un lavabo equipat amb dos wàters, una pica, un estant per a deixar els gots dels nens i amb un mirall on els nens i nens juguen a conèixer-se a si mateixos i conèixer al seus companys.L’aula també està equipada amb penjadors per a que els nens deixin les seves coses i amb estants on està la foto de cada nen, i és on ells deixen cada dia la seva pesa de fruita per a menjar a mig matí.
Aquesta aula compta amb el racó de la música, on hi ha un casset, CDs i instruments musicals.

També hi ha el racó dels contes on cada nen i nena de la classe ha portat un conte i normalmentabans d’anar a dormir acostumem a contar-les-hi per a que es relaxin i baixin més tranquils a descansar.
Aquets dos racons són fixes però desprès tenim racons que es van canviant com per exemple el racó de la cuineta que està equipada amb una cuneta amb tots els estris de cuina com per exemple fruita, verdures, eines de cuina...

També està el racó de les construccions, equipada també amb tottipus de joguines de construccions.

Al primer pis trobem tres aules de nens:
La primera és l’aula de les girafes, també són nens i nens de dos anys. Són 9 nens i nenes que comparteixen el mateix espai distribuït amb dos taules de color taronja, i 12 cadires adequades a l’altura i pes dels nens i nenes. També compten amb un canviador, amb els seus estants per a deixar els bolquers, i amb un lavaboequipat amb dos wàters, una pica, un estant per a deixar els gots dels nens i amb un mirall on els nens i nens juguen a conèixer-se a si mateixos i conèixer al seus companys.
L’aula també està equipada amb penjadors per a que els nens deixin les seves coses i amb estants on està la foto de cada nen, i és on ells deixen cada dia la seva pesa de fruita per a menjar a mig matí.

També hi ha unbanc que l’utilitzem per fer el bon dia i passar llista.
Aquesta aula compta amb el racó dels contes: uns 20 contes adaptats a les capacitats dels nens i nenes que normalment poden mirar en el temps lliure.

També trobem el racó de la música: on hi ha molts instruments musicals com els maraques, la trompeta, els tambors, la pandereta... i que a més a més hi tenim un casset amb molts CDs on...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Memoria de practicas
  • Memoria de practicas
  • Memoria Practicas
  • Memoria practicas
  • memoria de practicas
  • MEmoria de practicas
  • Memoria de mis practicas profesionales
  • guia para memoria practicas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS