Memoria Pràctiques Word

Páginas: 9 (2119 palabras) Publicado: 18 de octubre de 2015


Memòria del
període de pràctiques del curs de Monitors





Andrea Puig Doria
48088499F
M00093

1. INDEX
2. INTRODUCCIÓ
3. CONTEXT
3.1.L’entitat organitzadora:
3.1.1. Espai físic on es desenvolupa el projecte
3.1.2. Anàlisi demogràfica
3.1.3. Anàlisi sociocultural
3.1.4. Anàlisi socioeconòmic
3.2 Projecte educatiu del centre. Ideari
4. PROJECTE
4.1.1 Descripció
4.1.2 Objectiusgenerals del projecte
4.1.3 Organització
• Grups de nens
• Horari Base
• Equip de Monitors
5. GRUP CONCRET DE PRÀCTIQUES
5.1. Característiques del grup
5.2. Objectius del grup
5.3. Programació d’activitats
5.3.1. Centre d’interès
5.3.2. Graella General d’activitats
6. ACTIVITATS CONCRETES DE LES PRÀCTIQUES
6.1. Programació de les activitats
6.2. Fitxa d’activitats
6.3. Avaluació

7. VALORACIÓPERSONAL DE LES PRÀCTIQUES







2. INTRODUCCIÓ

Per iniciar aquesta memòria en relació a les pràctiques d’activitats de lleure infantil i juvenil em presentaré:

Em dic andrea Puig Doria, tinc 18 anys i he cursat el curs de monitor/a d’activitats de lleure infantil i juvenil codi: M0093 al centre formacio escola Cercle, ubicat al carrer Villarroel 181 de Barcelona. El curs intensiu es vainiciar el 20 de desembre de 2015.
Les pràctiques les he realitzat durant el segon trimestre de l’any 2015 (concretament de mitjans de gener fins a finals d’abril) al centre PACCS dels Caputxins de Sarrià. Durant aquests mesos he estat amb el grup de joves del centre (de 12 a 13 anys).

3. CONTEXT

3.1 L’entitat organitzadora

3.1.1 Espai físic on es desenvolupa el projecte

PACCS es troba al carrerCardenal Vives i Tutó. Forma part dels Caputxins de Sarrià i es troba al barri de Sarrià situat a Barcelona. Durant l’any les activitats es realitzen a l’interior del centre, els grups de joves es reparteixen en diferents caus (habitacions) excepte a l’estiu i la setmana santa que marxen de campaments.

3.1.2 Anàlisi Demogràfic

Barcelona és una ciutat i metròpoli de la costa mediterrània. És lacapital de Catalunya, essent-ho tant de la comunitat autònoma com de la província de Barcelona i de la comarca del Barcelonès, i la segona ciutat en població i pes econòmic de la península Ibèrica. Té un total de 1.6 milions d’habitants . Tot i ser una ciutat multicultural al barri de sarrià la taxa d’immigració és molt baixa.





3.1.3. Anàlisi sociocultural

Sarrià és un dels barris que formapart de la zona alta de Barcelona, la taxa d’immigració és molt baixa La majoria dels habitants que viuen a sarrià tenen un nivell d’estudis alt.

3.1.4 Anàisi socioeconòmic

Els habitants del barri de Sarrià són de classe mitjana -alta, es tracta d’una zona on abans vivien mols burgesos i famílies importants, i el preu de la vivenda és car. És una zona sobretot residencial, on la majoria de lesescoles són privades o concertades.


3.2 Projecte del centre. Ideari

PACCS promou la convivència i el diàleg entre els adolescents, per facilitar el seu creixement personal i desenvolupar les seves capacitats de relacionar-se amb els altres.

• PACCS  té com a motivació principal acollir i acompanyar l'adolescent en el canvi de la infantesa a la juventut,  en el seu àmbit personal, emocional,social i espiritual.
• El nostre objectiu és ser un suport en aquesta etapa de canvi, ajudant als nois i noies de 13 a 16 anys a créixer i madurar per tal que puguin tenir un esperit crític, reflexiu i constructiu en vers l'entorn més proper i quotidià, així com la societat a la que pertanyen. Sempre des de la transmisió de valors cristians.
• PACCS som un grup de persones de totes les edatsque ens dediquem a reflexionar sobre el món que ens envolta.

PACCS ja té una història relativament llarga, i el que s'ha buscat al llarg de tots aquests anys és transmetre els valors que caracteritzen la nostra comunitat. Valors com la pau, el bé, la generositat, l'empatia, l'amor, el respecte, saber escoltar, la família, espiritualitat, compromís, tolerància i tants més d'altres, que reafirmen...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Word
  • Word
  • Word
  • Word
  • word
  • word
  • word
  • que es word

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS