Memoria Revista 2

Páginas: 4 (977 palabras) Publicado: 21 de abril de 2015
++

DISSENY:Revista Júlia Escudero i Laura Sala



MEMÒRIA:

Aquest treball es basa en el disseny d'una revista en la qual farem la portada i uns diversos article sobre el tema escollit, en elnostre cas tractarem el tema de la cuina vegetariana, i els diferents plats que es poden cuinar amb els diferents aliments vegans.

Hem triat aquest tema perquè les dues tenim relació amb aquest tipusde cuina, i també un gran interès per aquesta, ja que ens resulta força interessant, pel fet de ser molt variada i complexa alhora de barrejar els diferents aliments d'una manera curiosa. Adiferència de la cuina mediterrània tradicional, aquesta no és tan coneguda i alhora està mal definida, perquè la majoria de persones relacionen aquesta alimentació per persones que volen fer una dieta light.Si la revista es dugués a terme, ens agradaria parlar dels diferents aliments que es poden trobar en aquest tipus de cuina, a diferència de la mediterrània, i quins aliments poden substituir a lacarn, peix i els seus derivats. També ens agradaria afegir els plats i menjars considerats com a més tradicionals i simples, fins als més complexos i variats. Explicar-los com a receptes, de manera que lagent al llegir l'article s'interessés i els cuinés.

Hem fet el treball amb el programa explicat a classe Adobe in Dessing, aquest té la característica principal de ser usat per editar, per tant ésun programa d'edició.
La revista que hem dissenyat amb aquest programa, a la que hem titulat com a: Vegan; esta dissenyada en un format de folis DIN A4, la composició de cada una de les pàgines estadividida en sis columnes, on hi trobem informació imatges.

La part que se'ns ha demanat dissenyar de la nostra revista, consta d'una portada i quatre articles; dels quals tres, hem decidit tractardiferents receptes de diversos plats vegetarians, i un per parlar dels diferents productes vegans que es poden conèixer.

En primer lloc trobem la portada, formada per una fotografia que omple tot el...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Revista Memoria
  • revista 2
  • Memoria 2
  • 2 Memoria
  • la revista viscarra 2
  • REVISTA LONCHERA SALUDABLE 2
  • Revista Qu Mica 2
  • Revista De Historia 2

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS