Memoria Tfc

Páginas: 70 (17340 palabras) Publicado: 7 de mayo de 2012
ABSTRACT
Aquest treball és la digitalització del joc de taula de miniatures de Warhammer sobre un espai web el qual permet als usuaris jugar partides online a través de la xarxa així com poder establir un rànking de jugadors a través de les seves puntuacions. És la primera versió que es fa seguint les regles originals i estalvia costos de compra i temps de joc en vers el de taula. Per al seudesenvolupament s’han utilitzat les eines de programació web per la pàgina i el flash per el joc. El resultat permet doncs als usuaris que ho desitgin, entrar al portal i realitzar partides contra qualsevol persona arreu del món, gràcies a l’ús de l’anglès com a idioma emprat, de manera ràpida, senzilla, a més de poder pujar esglaons en el rànking de jugadors i aconseguir ser el número 1.

Estetrabajo es la digitalización del juego de mesa de miniaturas de Warhammer sobre un espacio web el cual permite a los usuarios jugar partidas online a través de la red así como poder establecer un ránking de jugadores a través de sus puntuaciones. Es la primera versión que se hace de dicho juego siguiendo las reglas originales y ahorra costos de compra y tiempo de juego en frente al de mesa. Para sudesarrollo se han utilizado las einas de programación web para la página y el flash para el juego en sí. El resultado permite pues a los usuarios que lo deseen, entrar en el portal y realizar partidas contra cualquier persona del mundo, gracias a l’uso del inglés como idioma, de manera rápida, sencilla, así como poder subir posiciones en el ránking de jugadores y tratar de llegar a ser el número 1.This project is the digitalization of the board game Warhammer in a web portal which allows the users to play games online through internet plus establish a ranking of the players with their rating.
This is the first version that comes out following the original rules and will save both buy money and gameplay time “respect” the board game. Web programation tools have been used to implementthe web and flash have been used to develop the game. The outcome allows the users to log into the portal and play matches against any other person around the world, as the site uses english as its language, as well as try to achieve the top position of the ranking.

RESUM
El següent treball tracta sobre la digitalització del joc de taula de miniatures de Warhammer seguint les regles originalsdel joc de taula, sobre un espai web també desenvolupat el qual permet als usuaris jugar partides online a través de la xarxa així com poder establir un rànking de jugadors a través de les seves puntuacions. És la primera versió que es fa seguint les regles originals i estalvia costos de compra i temps de joc en vers el de taula.

Els principals objectius del treball eren per una banda méspersonal aconseguir un producte final acabat utilitzable per a l’usuari, que fos innovador i adquirir nous coneixements útils amb un auto-aprenentatge constant. Per altra banda, respecte al treball concret, es volia ser el màxim fidel al joc original, així com donar una oportunitat als aficionats al joc de taula de poder fer partides des de casa seva de manera més ràpida i sense la necessitat d’haver decomprar els exèrcits. Tanmateix, s’ha volgut donar un punt de competitivitat entre els jugadors amb l’addicció d’un rànking.

Per al seu desenvolupament s’han utilitzat diverses tecnologies com són les eines típiques en la realització d’espais web, així com el Flash i el seu llenguatge orientat a objectes anomenat Actionscript. Per a la web s’han fet servir bàsicament els llenguatges PHP, HTML,Javascript i CSS, mentre que pel joc s’han usat els ja esmentats Flash i Actionscript. Tot el referent a bases de dades s’ha dut a terme mitjançant SQL i l’eina global amb el servidor ha estat l’Uniform Server.

Els resultats finals han estat satisfactoris i s’han complert els objectius tant personals com tècnics del treball. La web resultant final permet jugar online, mantenir un rànking dels...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Denuncia de tfc
  • Caso Tfc
  • Tfc
  • Memoria
  • Memoria
  • Memorias
  • Memoria
  • Memoria

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS