Memorias

Páginas: 3 (511 palabras) Publicado: 22 de octubre de 2011
Facts 1-Osha
En l’agencia europea per la seguretat i la salut del treball, ens fa una breu explicació de qui són i que la seva finalitat es satisfer les necessitats d’informació en matèria iseguretat i salut en el treball. També ens fa una breu explicació de quins experts hi trobem dins i a que és dediquen.
Finalment dir que el seu objectiu és” millorar la vida laboral d’aquelles persones,estimulant els intercanvis d’informació tècnica, científica i econòmica entre totes aquelles persones que es hi dediquen a la salut i seguretat, com per exemple empresaris, delegats de prevenció,etc.”Trobem que també ens fan una explicació de les organitzacions representades i a més com desenvolupen el seu treball i finalment amb qui realitzen la cooperació.
L’Agencia avarca tres àreesd’activitat;
Recopilació d’informació, en diferents països se han creat agencies de experts per participar-hi en el treball d’aquesta, amb la finalitat de reunir-los i que així assessorin de cadascun dels temes.Comunicació d’Informació; Ens proporciona informació a tots els usuaris per poder endinsar-nos en l’agencia i a més poder conèixer legislacions, investigació, normatives, etc i també on ensproporcionen informació actualitzada sobre noticies relacionades amb SST.
Finalment dir que l’objectiu que té amb la realització de la setmana és conscienciar sobre un problema relatiu a la SST(estrès,manipulació de substancies perilloses, etc.) i promoure l’intercanvi d’informació i bones practiques per contribuir a la disminució d’aquets.
Factss 94-Osha
En primer lloc ens fa una breu introducció deel perquè? És important la salut ,ja que sense ella no podríem realitzar res, ja que tenint certes malalties cròniques dificulta la qualitat de vida ,moltes d’aquestes malalties es poden prevenirrealitzant un estil de vida saludable.
Trobem que ens expliquen que és la promoció de la salut en el lloc de treball ,ja que gracies a la unió de l’empresari amb el treballador es essencial per a...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La memoria
  • Memoria
  • Memoria
  • Memoria
  • Memoria
  • La Memoria
  • Memorias
  • Memorias

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS