memorias

Páginas: 2 (481 palabras) Publicado: 23 de mayo de 2014
A les escoles hi ha uns models d’entrevista que solen ser diferents en educació infantil i primària. Seguiria el model que utilitza l’escola en la que treballo per portar a terme l’entrevista ambels pares del Lluís. Aquest model consta de diferents apartats:
Al primer apartat s’hi fan constar les dades personals de l’alumne: el nom i cognom, curs acadèmic, nivell, grup… Dades del’entrevista: qui l’ha sol·licitat, els assistents a l’entrevista i el motiu( revista rutinària o un cas específic)… Dades de si existeix algun tipus de servei extern com el logopeda, psicòlegs, repàs,ICAS… Dades dels serveis interns de l’escola especials, si assisteix a l’aula d’educació especial,si se li fa un pla individualitzat(aquí constarà el resultat de l’estudi realitzat per la psicopedagoga delcentre)
Al segon apartat s’especifiquen les observacions i informacions recollides pel tutor ,i aquí és on jo tindré recollits els problemes i dificultats que hem detectat en l’infant mitjançantl’observació.
En aquest apartat s’explicarà als pares la sospita del problema del nen. Se’ls explicarà que el seu fill tot i haver repetir un curs no segueix el ritme d’aprenentatge de la classe i tégreus dificultats. Pel que s’ha observat, pensem que pot tenir algun tipus de patologia de fons i que per confirmar-ho es necessita l’autorització dels pares perquè el/la psicopedagog del centre puguirealitzar les proves i confirmar el diagnòstic i les suposicions del tutor.
Hem de conscienciar als pares de la importància de la seva autorització per ajudar al seu fill, és important que tots doss’impliquin en el dia a dia del seu fill, que el controlin, que l’ajudin, que estiguin per ell…
Al tercer apartat hi redactaré l’ informació d’interès aportada per al família. Aquesta part s’omplirà alllarg de l’entrevista on hi constarà d’aquelles observacions que puguin ajudar a entendre la situació familiar i entendre millor al nen i informació que m’aporti mes coneixements sobre nen, ja...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La memoria
  • Memoria
  • Memoria
  • Memoria
  • Memoria
  • La Memoria
  • Memorias
  • Memorias

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS