Memòria Escrita Edició De Vídeos

Páginas: 5 (1101 palabras) Publicado: 23 de octubre de 2015


INDEX
Què és la comunicació audiovisual? (Introducció) 2
Programes gratuïts per editar vídeos 3
1. Windows Movie Maker 3
2. Virtual Dub 3
3. Wax 3
4. Avidemux 4
5. Zwei-Stein 4
6. FF Mpeg 4
7. Blender 4
8. ZS4 video editor 5
9. Cinetx Jahshaka 5
10. Movica 5
Sony Vegas Pro 6
Característiques de Sony Vegas Pro 11 6
Creació i edició d’un vídeo 7
Eines 7
Vídeo 8
Conclusió 9
Web grafia 10


Què ésla comunicació audiovisual? (Introducció)

La comunicació audiovisual és tot aquell intercanvi de missatges entre persones a través d’un sistema tecnològic sonor i/o audiovisual. La mediació tecnològica és un element indispensable en aquest tipus de comunicació.
Els principals sistemes de comunicació audiovisual són la ràdio, el cinema i la televisió. Actualment s’hi han incorporat d’altres deguta l’avenç tecnològic, com Internet i els videojocs.
Un d’aquests missatges audiovisuals són els vídeos i en aquest treball veurem diferents programes i eines per crear i editar un vídeo.
Hem escollit aquest sistema de comunicació per què ens agrada i iniciar-nos en aquest món es del nostre interès. El vídeo tracta sobre taekwondo per què ens agrada aquesta art marcial i volíem veure de més a propcom és aquesta disciplina.



Programes gratuïts per editar vídeos

1. Windows Movie Maker
Windows Movie Maker és una eina de edició de vídeo gratuïta per a Windows, amb la que els usuaris poden crear pel·lícules casolanes mitjançant un simple arrossegar i deixar anar. Aquest programa té funcions que permeten afegir efectes de vídeo, transicions de vídeo, títols/crèdits, pistes d’àudio, narracióde la línia de temps i Auto Pel·lícula. A més, aquests efectes i transicions es poden modificar utilitzant el codi XML.
2. Virtual Dub

VirtualDub és un programa gratuït i potent per l’edició de vídeos per a Windows. Té característiques com la capacitat de compressió, divisió de vídeo i la possibilitat d’afegir pistes de vídeo. Té la suficient capacitat per manipular un gran nombre d’arxiusalhora, també pot millorar-se i expandir el seu funcionament utilitzant filtres de vídeo.
3. Wax
Wax és un programa flexible i de gran rendiment, útil per als usuaris particulars i professionals. Pot ser utilitzat com una aplicació independent o com a un complement en altres editors de vídeos.

4. Avidemux

Avidemux està dissenyat per feines d’edició de vídeo simples, com tallar, filtrar, codificar,etc. També admet diferents tipus d’arxius, incloent AVI, arxius MPEG compatibles amb DVD, MP4 i ASF.


5. Zwei-Stein
Zwei-Stein té molts efectes de vídeo. A més a més, pot editar fins a 256 vídeos, àudio i clips d’imatges estètiques, però degut a que és molt tècnic moltes persones el troben difícil d’utilitzar.
6. FF Mpeg

FFMpeg és una col·lecció de software llibre, capaç de gravar, convertir itransmetre àudio i vídeo digital, incloent libavcode, que és una biblioteca de còdecs d’àudio i vídeo líder, i libavformat, una biblioteca líder que conté els multiplexadors i demultiplexadors per als arxius que contenen multimèdia.

7. Blender
Blender és un programa de codi obert per la creació de contingut 3Del qual és compatible amb tots els sistemes operatius més importants. Té moltescaracterístiques avançades com eines de modelat basades en modificadors, eines d’animació de caràcters, etc. És un dels millors editors de per a Windows i per a


8. ZS4 video editor
ZS4 Video Editor proporciona als experts en multimèdia la facilitat de combinar fotos, vídeos, arxius d’àudio en un o més arxius de sortida.



9. Cinetx Jahshaka

Jahshaka (conegut anteriorment com CineFX) funciona com aeditor, motor d’efectes i composició. És compatible amb Mac, Linux i Windows.



10. Movica
Movica utilitza els mètodes abreviats del teclat que fan que l’edició del vídeo sigui més fàcil i ràpida. És un programa que només és compatible amb Windows però és compatible amb arxius WMV, FLV i MPG.

Sony Vegas Pro

Sony Vegas Pro es un programa (software) de edició de vídeos, per Windows i que funciona...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Edici n de Video Digital
  • Video Escrito
  • Edici n b sica de video en tres pasos
  • Dia de la memoria (Escrito)
  • MEMÒRIA ESCRITA SPUTNIK
  • Escrito Sobre Video La Historia De Las Cosas
  • La Globalizacion Es Buena (Resumen Escrito Del Video)
  • Memoria De Video

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS