Mengele

Páginas: 4 (870 palabras) Publicado: 19 de noviembre de 2014
Experiments en bessons
Aquests experiments es van crear per mostrar les similituds i diferències en la genètica dels bessons, com per veure si el cos humà podia ser manipulat de forma antinatural.El líder d'aquests experiments va ser Josef Mengele, qui va realitzar experiments a més de 1500 parells de bessons presos, dels quals menys de 200 individus van sobreviure després dels estudis.
Elsbessons eren disposats per edats i sexe, i tancats en cabanes entre experiments, que podien ser des d'una injecció de diferents químics als ulls dels bessons per veure si podien canviar els colors finsa cosir a uns bessons junts per intentar crear siamesos.

Experiments amb trasplantaments
Es van dur a terme experiments per estudiar la regeneració d'ossos, músculs i nervis, així com eltrasplantament d'ossos d'una persona a una altra. Ossos partits, músculs i nervis s’extreien de les victimes sense utilizar anestèsia. Com a resultat d'aquestes operacions, moltes d’aquestes persones vanpatir agonia, amputacions i discapacitats permanents.

Experiments amb ferides al cap
Es van realitzar experiments en un petit edifici darrere de la casa ocupada per un oficial nazi. En un d'ells, unnen de dotze anys va ser lligat a una cadira perquè no es pogués moure. Cada pocs segons queia un martell mecànic sobre el seu cap.

Experiments de congelació
Per descubrir com tractar lahipotèrmia, volien descubrir en quant temps podria baixar la temperatura corporal fins a la mort i com ressuscitar de la millor manera a la víctima congelada.
Els estudis eren posar una persona en un tancd’aigua gelada fins a 3 hores. Un altre estudi era col·locar presoners despollats en una sala amb temperaturas sota zero. Les víctimes eren vestides amb el uniforme de la força aèria per veure gins quanpodrien aguantar en temperatures extremes els exèrcits alemanys. Amb això van descubrir que la majoria perdien el coneixement i morien quan la temperatura corporal queia a 25 graus.

Experiments...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • mengele
  • Mengele
  • Josef Mengele
  • Josef Mengele
  • Josef Mengele
  • Los gemelos de mengele
  • Josef Mengele
  • Joseph Mengele

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS