mente

Páginas: 3 (743 palabras) Publicado: 14 de diciembre de 2014


Municipi
Sant Celoni
Habitants
17.286 habitants
Dependència institucional
Consell Comarcal del Vallès Oriental
Nom Regidoria
Magalí Miracle Rigalós
SBAS
És el conjunt organitzat icoordinat d'accions i recursos, aplicats per treballadors/res i educadors/res socials i administratius/ves,  destinats a detectar i atendre les persones amb situacions de necessitat personal, familiar ocomunitària, especialment si es troben en situació de risc social, amb dèficits de suport social o econòmic o en situació de vulnerabilitat o dependència.
SAD
És el conjunt organitzat i coordinatd'accions que es realitzen bàsicament a la llar de la persona i/o família, aplicades per treballadors/res familiars i auxiliars de la llar, dirigides a proporcionar atencions personals, ajuda a la llari suport social a aquelles persones o famílies amb dificultats de desenvolupament o d'integració social o manca d'autonomia personal, que impedeixen realitzar les tasques habituals de la vidaquotidiana.
Realitza una tasca preventiva, assistencial i educativa, que permet a la persona o família romandre en el seu entorn social i familiar, millorant-ne la qualitat de vida.

TAD
És un serveieminentment preventiu i de proximitat que ofereix a les persones amb dependència i als seus cuidadors un suport per continuar vivint en el seu entorn habitual. Amb la tecnologia adequada, ofereix a lespersones una atenció permanent i a distància, assegurant una resposta ràpida a les eventualitats que els puguin sobrevenir.
Garanteix la seguretat i dóna tranquil·litat i acompanyament a les personesque poden estar en situació de risc per factors d'edat, de fragilitat, de dependència o d'aïllament, les 24 hores de dia i els 365 dies de l'any. A través d'un terminal connectat a una centrald'alarmes, es pot establir contacte directe i immediat amb la central receptora, que proporcionarà la resposta més adequada a les seves necessitats.
SAD complementaris

Servei d’atenció a la Dona: És un...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • mentos
  • Mente
  • la mente
  • Mi Mente
  • La Mente
  • Mentir
  • La Mente
  • Los Estados De La Mente

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS