Mentes

Páginas: 2 (330 palabras) Publicado: 15 de octubre de 2012
1.

La ubicació més correcte de la psicologia científica creada per Wundt, dins la classificació de les ciències realitzada per Locke, seria la “Física”. El seu objectiu és principalment donar unaexplicació científica als fenòmens psicològics, processos mentals i de la conducta, mitjançant l'observació i l'experimentació, recolzada per eines i mètodes experimentals, els quals proporcionavenuna explicació i demostració fisiològica a aquests fenòmens psicològics.

2.

a) Wundt considera la psicologia coma ciència ja que hi existeixen uns processos psicològics que són analitzats icomprovats científicament mitjançant proves i experiments.

b) Wundt és considerat el pare de la psicologia principalment per la llavor que va fer perquè la psicologia fos considerada com una ciènciaindependent. Les proves i experiments que va començar a practicar al laboratori per fer un anàlisis i demostració científic dels fenòmens psicològics.

c) Les ciències naturals proporcionen un suportcientífic essencial per a la demostració i comprovació dels fenòmens psicològics, el que anomenem psicologia experimental.

3.

La concepció de consciencia que té Freud ens exposa que un actepsíquic té diferents fases, les quals estan controlades per el conscient i el inconscient. El nostre inconscient té la capacitat de reprimir certs pensaments, idees o records de manera autònoma,condicionat per les bones o males experiències. A diferència dels altres autors, ell reivindica el poder autònom de la “consciència”, en canvi, els altres autors com Wundt o Locke, reivindica el paper delindividu com a controlador dels pensaments i idees i no contemplen la lliure administració dels pensaments.

4.

La diferència que hi trobo en el raonament dels autors és la voluntat de demostrarque els processos psicològics són controlats per el individu, i nomes son demostrables científicament. En canvi, hi ha un altre concepció la qual defensa el funcionament autònom psicològic del...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • mentos
  • Mente
  • la mente
  • Mi Mente
  • La Mente
  • Mentir
  • La Mente
  • Los Estados De La Mente

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS