Met De Les Conques

Páginas: 4 (944 palabras) Publicado: 6 de febrero de 2013
http://aitorninerola.es/blog/wp-content/uploads/2010/10/treball-drames-rurals.pdf

En Met de les Conques
1.Justificació del títol
En Met és un noi, personatge principal del relat, i les conquessón la seva mare i la seva àvia, per tant, és una relació directa entre el títol i l’argument de l’obra. Els veïns del poble el coneixen com a Met de les Conques.
2.Trets argumentals del conte
*Infància difícil.
* Maduresa i acceptació de la mateixa persona.
* Religió.
* Primera aparició de Jesús.
* Mort de essers propers i estimats.
* Segona aparició de Jesús.
* Mortd’en Met.
3.Argument
3.1Plantejament
El conte comença amb una breu descripció de les Conques i el naixement d’en Met.. La seva infància va ser dura perquè la gent del poble el maltractava pel fetde ser fill del les Conques, per ser físicament lleig i diferents als demés. Això va comportar a que fos tímid i no parlés mai tot i que no era mut. Mai no va estudiar i es va convertir en una personainútil. Als 14 anys va morir la seva àvia. Quan es va fer més gran, la gent del poble va començar a perdre-li la por i cada vegada s’anava integrant a la societat, a excepció de la seva mare.
3.2NusDurant la Quaresma, va decidir anar a missa i les paraules que predicava el mossèn durant el sermó, creia que anaven dirigides a ell. A l’esglèsia s’hi sentia tant a gust que apareixia poc per casaseva. Va arribar la Semana Santa i no s’ho va voler perdre cap dia, però quan es va acabar va sentir una enyorança tant forta que va arribar a ficar-se malalt. No menjava, va perdre la son i va marxarde casa una temporada. En Met continuava anant-hi a l’església i un cop se li van presentar unes visions. Una nit a l’església, va sentir els gemecs de la seva mare que es trobava malament. Com queen Met no venia a sopar, la seva mare es va mejar per desgràcia uns bolets verinosos i li van fer mal. Rapidament, va decidir anar a buscar a ajudar al metge però va ser ignorat i va ser refusat amb...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • En Met De Les Conques
  • El met de les conques
  • En Met De Les Conques
  • Qüestionari en Met de les Conques
  • Drames Rurals
  • Met Conques
  • En Met De Les Conques
  • Met De Les Conques

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS