METODE CIENTIFIC

Páginas: 4 (985 palabras) Publicado: 24 de octubre de 2014
UNA VIDA INJUSTA
-Corre!- va xillar el capità.
El soldat va evitar l’artefacte explosiu i es va refugiar darrere d’un mur de pedra. Es trobaven a Síria, en plena guerra causada per les distinteslluites internes dins del país. La seva missió ja s’havia acabat però tenien que tornar a la seva base just a l’altre costat de la frontera. S’havia fet de nit i tenien que buscar refugi. De sobte, vasonar un petarrelleig cada volta més a prop d’ells , fins que al final es va produir un soroll estrepitós.
-AAAH!- un fort impacte d’una bala va impactar a la part superior de la cama d’un delssoldats.
Com a conseqüència , es va produir un tiroteig entre el seu company i l’altre que va tenir un final positiu per a ells. Corrent es van refugiar al bosc, amb varies branques van formar una tendade campanya i amb un conjunt d’herbes van formar una espècie de bena per a tapar l’hemorràgia. Encegaren una foguera fent servir la bateria d’un dels vehicles danyats i dormiren damunt d’una manta queportaven.
Després d’una nit llarga , ambdós despertaren. No va ser un matí alegre, i es va enfoscar més quan van descobrir que la cama del soldat disparat estava negra. Ajudant-se del seu companyvan continuar la seva missió de traspassar la frontera i van decidir fer-ho rodejant el territori enemic. Establiren un petit campament junt a altres tres soldats de França que trobaren per el camí onpassaren el dia. La major preocupació per a ells seguia sent la cama, després de tot el camí estava molt negra, i la preocupació anava augmentant.
Tornaren a endinssar-se al camp de batalla, deviencreuar el camp abans de la nit per assentar-se per a tornar una llarga nit semblant a totes les altres. Aprofitant el fum provocat al conflicte, corregueren per el camp per travessar-ne part d’ell is’amagaren a una casa abandonada. Al passar aquella casa aplegarien al bosc, on deurien fabricar un vaixell per navegar pel llac i aplegar al seu destí final, el seu territori per aplegar a casa. Tot...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • EL MÈTODE CIENTÍFIC
  • Mètode científic
  • Mètode Científic
  • Mètode cientific
  • metode cientific
  • metode cientific
  • Metode cientific
  • P00 El Metode Cientific

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS