metode cientific

Páginas: 3 (517 palabras) Publicado: 1 de febrero de 2015

L’ESCOLA I EN MARC
Hi havia una vegada un nen que tenia 9 anys, que no feia mai els deures. Perquè deia que no servia per res . Quan en Marc anava a l’escola i la seva professora li preguntavaper els deures ell sempre responia:
No els he fet, perquè no m’agrada estudiar ni anar a l’escola. Perquè no serveix per res.- Deia el Marc amb gran aplom.
Doncs si no els has fet, ja te’n pots anar afora el passadís tota l’hora per reflexionar, perquè no els has fet.- Li deia la professora al Marc, ben enfadada per el seu comportament.
Un bon dia quan la professora ja n’estava ben farta perquèen Marc mai feia els deures i sempre li responia amb les mateixes conclusions, va demanar una cita al a seva mare Alba.
La professora va anar a casa d’en Marc i li va explicar tot el que feia al’escola a L’Alba, el seu comportament inadequat a l’aula, el tema dels deures, etc. Un bon punt quan estaven parlant dels deures, el marc venia de jugar a futbol amb els seus amics, que era l’únic que liimportava, quan és dirigeix cap al menjador silenciosament i sent parlar a la seva mare amb la seva professora. Que si no comença a fer els deures i millorar les seves notes, hauria de repetir curs. ElMarc quan ho sent és queda glaçat i se’n va cap a la seva habitació. Ell hi dóna moltes voltes i només veu una solució possible per millorar les notes i que es centri més en els seus estudis. Deixarel futbol.

L’endemà en Marc li comenta a la seva mare. A ella li sembla bé i creu que si ell està d’acord, doncs ella també hi estaria d’acord. I així ho va fer. Un bon punt que les seves notes vanmillorar molt i ja feia els deures. Tots els professors estaven molt sorpresos i contents pel gran canvi del Marc respecte els estudis.

La seva mare, l’Alba va veure que s’hi esforçava molt perfer un canvi tan gran. I va pensar que li hauria de recompensar d’alguna manera aquest canvi. Va pensar que li podria plantejar de tornar a l’equip de futbol, que li encantava tan. Però va dubtar...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • EL MÈTODE CIENTÍFIC
  • Mètode científic
  • Mètode Científic
  • Mètode cientific
  • metode cientific
  • Metode cientific
  • P00 El Metode Cientific
  • Mètode Científic Por Fin

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS