Metode gronholm

Páginas: 12 (2946 palabras) Publicado: 29 de enero de 2012
Abans de la lectura
* Pregunta sobre les entrevistes de treball que han passat a tres persones adultes que t’envolten: les empreses on volien treballar, el tipus d’entrevista ( preguntes personals, tests…) i si van aconseguir la feina i per què.

* Xavier Cuenco Peiró

Des de molt petit el meu somni era ser membre d’una orquestra tipus la filharmònica de nova York però a mida que anavaavançant en la meva carrera musical me’n vaig adonar que sols molt poca gent pot arribar-hi a aquestes orquestres. També vaig treballar a conservatoris de música però no era una feina segura ja que també hi havia molt “endollisme” (sempre acaba treballant el fill de tal o qui dona a guanyar quartos al mafiós de torn).
Per això vaig decidir que em tenia que treure el CAP per poder optar a donarclasses a la secundaria. Desprès de sis mesos anant dos dies a la universitat i presentar al final un treball i unes memòries vaig fer les practiques a un institut de Manises. Van ser unes practiques que em varen obrir els ulls de com i quant de estrany era tot aquell mon per a mi; sols tinc un bon record d’aquelles practiques: els entrepans que feien al bar del institut, simplement espectaculars.Després de pagar mes de 100 euros pel certificat del CAP i examinar-me del mitja de la junta qualificadora de Valencia amb uns altres quants euros, ja podia inscriurem a la borsa de ensenyament a Barcelona comarques. Passats uns mesos em truca una dona amb accent estrany i em diu si vull treballar a un institut, i que si es així, tenia que presentar-me dema mateix al mati al carrer Casp nº 19de Barcelona per firmar el contracte.
Així va ser, vaig agafar una maleta amb roba i el meu cotxe amb el GPS (menys mal) i em vaig dirigir al carrer Casp al servei territorials de Barcelona Comarques per a signar el meu primer contracte en ensenyament per a la Generalitat de Catalunya. Tot va passar molt apresa, vaig signar i enseguida en vaig presentar aquell mateix matí a Gironella al InstitutPere Font de vila. Al arribar al institut en van presentar a la directora i al cap d’estudis i en menys de mig hora estava donant la meva primera classe a un grup de 3er de l’ESO. Encara recordo les meves primeres paraules tremoloses: “hola en dic Xavi i soc el nou profe de música, soc de Valencia...”, i desprès d’un silenci i en recuperar el aire que no en passava cap als pulmons vaig començar apassar llista i conèixer als meus primers alumnes. I després de molts anys molts instituts, molts alumnes, gent coneguda, amistats, festes i tradicions, entre altres costums puc dir, que soc un enamorat de la meva feina.

* Marisa Requena Paredes

Vaig veure un anunci al diari que demanaven un contable a Barcelona.
El primer pas va ser enviar el currículum a l’adreça que facilitava eldiari.
A la setmana em van trucar per fer una primera entrevista que consistia en, un psicotècnic de personalitat i una proba grafològica.
Desprès de passar aquesta primera selecció, em van trucar per fer la segona, que consistia en una proba d’idioma, en el meu cas de francès, i una proba comptable (tancament de trimestre).
Desprès d’una setmana em van tronar a trucar, estava seleccionada perfer l’última proba.
Aquesta era una proba ofimàtica comptable ( contaplus i visualeos ) i una entrevista personal, on l’entrevistador em va fer preguntes sobre la meva trajectòria professional i les meves aspiracions dintre de l’empresa.
Desprès d’un mes de entrevistes i probes vaig començar a treballar amb una empresa de logística portant el departament de comptabilitat.

* Teresa GabarrónSalas

Una empresa de seguretat de E.U. va obrir una sucursal a Madrid, el gerent de Madrid buscava una persona amb experiència amb el sector de la seguretat a Barcelona, a traves d’un conegut, es va posar en contacte telefònicament amb mi i vam concerta una visita a Madrid, vam parlar primer del projectes de la empresa a España i desprès sobre la meva trajectòria professional amb els...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • metodo grönholm
  • El metodo gronholm
  • metodo de gronholm
  • Metodo gronholm
  • EL MÉTODO GRÖNHOLM
  • El método gronholm
  • El Metodo Gronholm
  • Método gronholm

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS