metodes de fiançament alternatius

Páginas: 2 (290 palabras) Publicado: 6 de diciembre de 2014
Pau Soler Hurtado

MÈTODES DE FINANÇAMENT ALTERNATIUS

a) El Crowdfuning: També denominat Finançació Colectiva, la porten a cap persones que realitzen una red per aconseguir diners oaltres recursos, es sol utilitzar internet per finançar esforços i iniciatives d’altres persones i organitzacions.
b) El Crow-lending: són préstecs entre particulars i empreses a canvi d’untipus d’interès o de participació dins de l’empresa que sol·licita la finançació, és a dir, són petits inversors que realitzen una finançació col·lectiva a canvi d’uns interessos, que van enfunció de la calificació de risc de l’empresa.
c) El Business angels: són empresaris d’empreses que aporten el seu capital i coneixements tècnics i la seva red de contactes professionals ipersonals, als emprenedors que volen posar en marxa un projecte empresarial o a les empreses que es troben a l’inici de la seva activitat, o que piloten un nou projecte amb l’objectiu d’obteniruna plusvàlua a mig termini i amb una esperança de seleccionar un projecte empresarial amb èxit.
d) El Mercat Alternatiu Borsari: està dedicat a empreses de reduïda capitalització quebusquen expandir-se. Es un mercat organitzat i autoritzat per el Govern i supervisat per la Comissió Nacional de Valors, que ofereix un sistema de contractació, liquidació, compensació i registrede operacions que s’efectuen sobre accions, altres valors Institució d’ Inversió Col·lectiva o referides a entitats de reduïda capitalització.
Per accedir-hi les empreses han de sersocietats anònimes, espanyoles o estrangeres que tinguin un capital social totalment desemborsat i representat en anotacions en compte.
e) Aztec Money: és un mercat obert d’accés global quefacilita la finançació de les operacions comercials. Si es tenen factures pendents de cobrar, es poden vendre a través d’ Aztec Money i adquirir finançament en efectiu.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Motors alternatius
  • Esports alternatius
  • Metodo Y Sus Metodos
  • Metodos De Metodos
  • Metodo
  • Metodos
  • Metodo
  • Metodo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS