Mexicà Crearà Pantalles Tàctils A Partir Del Grafè

Páginas: 2 (251 palabras) Publicado: 25 de octubre de 2015
Mexicà crearà pantalles tàctils a partir del grafè



El grafè és un al·lòtrop del carboni que té una estructura laminar plana, d'un sol àtom de gruix, composta peràtoms de carboni densament empaquetats en una xarxa cristal·lina bidimensional en forma de rusc d'abella.

El grafè ha esdevingut un dels materials en què més hatreballat i investigat últimament la comunitat científica. El motiu d'aquesta rellevància són les potencials aplicacions que té aquest material en el món de lananotecnologia, l'electrònica, etc., així com els efectes físics que s'hi poden observar experimentalment.

El mexicà Andrés R. Botello-Méndez investiga el grafè i altresmaterials bidimensionals (2d) per a ampliar el coneixement de les seues propietats físiques i químiques. I recol·lecta informació que podria aplicar-se a curt termini enla creació de pantalles tàctils o conductors transparents.

L'enginyer en física industrial pel Tecnològic de Monterrey va mencionar que la seua investigació radica aestudiar materials amb dimensions reduïdes (1d, 2d) des de la perspectiva de la simulació, a través d'experiments per computadora basats, per exemple, en elprogramari lliure Abinit, amb l'objectiu d'ampliar l'enteniment de les propietats fisicoquímiques d'estos materials.

Per a això, l'equip d'investigació utilitza la Teoriadel Funcional de la Densitat, la qual descriu els materials des del punt de vista de la mecànica quàntica. La teoria fa via programari la reducció del complicatproblema de diversos cossos al trobar la densitat electrònica, la qual minimitza l'energia potencial que descriu el sistema, i que resulta ser el seu estat fonamental.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • partes de la pantalla de word 2010
  • Pantalla principal de Excel y sus partes
  • México Crea
  • Mexico Creo En Ti
  • Inkscape Partes De La Pantalla
  • Mexico no creo en ti
  • Creemos En La Factibilidad De Crear Un Partido Politico
  • Crear Una Actividad a Partir De Un Cuento

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS