mi hermana elba y los altillos de brumal

Páginas: 2 (485 palabras) Publicado: 31 de agosto de 2013
Comenta el text. Pàg. 154
Ciutadans de l’Estat rus:
S’ha produït un gran esdeveniment. L’Antic Règim ha estat enderrocat gràcies al poderós impuls del poble rus. Ha nascut una Rússia lliure inova. Aquest gran enderrocament ve a coronar nombrosos anys de lluita.
Unànimement, l’entusiasme revolucionari del poble i la determinació de la Duma de l’Estat han constituït de mutu acord el governprovisional [...].
El govern creu que l’esperit patriòtic manifestat durant la lluita contra l’Antic Règim inspirarà els nostres valents soldats al camp de batalla. Per la seva banda, el govern farà totel que podrà per subministrar a l’exèrcit tot allò necessari per conduir la guerra a un final victoriós. El govern considerarà com a sagrades les aliances que ens lliguen a les altres potències[...].
Paral·lelament a les mesures que es prenguin per a defensar el país de l’enemic exterior, el govern considerarà un deure essencial permetre que s’expressi la voluntat popular pel que fa referènciaa l’elecció d’un règim polític i convocarà l’Assemblea Constituent en el termini més breu possible sobre la base del sufragi universal, directe, igual i secret [...].
L’Assemblea Constituentpromulgarà les lleis fonamentals que garanteixin els drets inalienables del país a la justícia, a la llibertat i a la igualtat.
Primera declaració del govern provisional, 6 de març de 1917
Classificació deltext: El document a comentar és la Primera declaració del govern provisional, datat el 6 de març de 1917. És una font primària i és un text de caràcter polític en el qual s’exposen els objectiusimmediats del govern liberal de Livov.

a) El text recull la primera declaració del nou govern sorgit després de la revolució de febrer de 1917 i exposa els objectius immediats:
a. Pel que fa apolítica exterior: el govern es compromet a dotar l’exèrcit del material necessari per a la guerra (1ª Guerra Mundial) i mantenir les aliances político-militars signades (Triple Entesa)
b. Pel que fa a...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Mi hermana Elba y los altillos de Brumal
  • Mi Hermana Elba Y Los Altillos De Brumal
  • Mi hermana Elba y los Altillos de Brumal
  • Mi hermana Elba y los altillos de Brumal
  • Mi hermana elba y los altillos de brumal
  • Mi Hermana Elba Y Los Altillos De Brumal
  • Mi Hermana Elba y los Altillos de Brumal
  • Mi hermana Elba y Los altillos de Brumal

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS