Mi Trabajo

Páginas: 66 (16420 palabras) Publicado: 27 de enero de 2013
Nom del Centre: (*) ______________________________________________________


Àrea d’Anglès Curs escolar 200_ / 0_
















PROGRAMACIÓ DIDÀCTICA 200_ / 0_
Cap de Departament: (*) ___________________________________







Índex de continguts








Valid CHOICE 2


0. Portada de Valid CHOICE 2

1. Introducció i metodologia.............................................................................................. 3-7

2. Programació didàctica Valid CHOICE 2 ....................................................................... 8-40

3. Avaluació i Promoció ................................................................................................... 41-42


1. Introducció i metodologia de Valid CHOICE 2Introducció

Valid CHOICE és un mètode d’anglès basat en el conegut curs Valid for Batxillerat. El mètode consta de dos nivells que han estat curosament adaptats per fer-los accessibles a una àmplia varietat d’alumnes.

No només atén a la diversitat quant al nivell de coneixements i a la capacitat d’assimilar la llengua estrangera que tenen els/les alumnes, sinó que també para especialatenció a les seves diferències culturals i a les experiències que poden aportar a l’aula.

Valid CHOICE 2 és un mètode de gran ajuda per a l’alumnat perquè aprofundeix en la llengua i millora notablement el seu nivell d’assimilació, tot reforçant les estratègies i coneixements adquirits en cursos anteriors. A més, els prepara per realitzar amb èxit els seus futurs estudis i la seva incorporació almón adult.

Pel que fa a la comprensió de missatges orals i escrits, a Batxillerat els/les alumnes hauran de ser capaços de comprendre tota la informació transmesa pel seu interlocutor/a. Quant a les emissions pels mitjans de comunicació o reproducció mecànica, es pretén que comprenguin la informació global i específica dels missatges, que interpretin algunes de les idees principals que estransmeten en aquests missatges i que siguin capaços de realitzar certs tipus d’abstracció dins el camp d’interès de l’alumne/a.

A Valid CHOICE 2 els temes i situacions de comunicació amplien el coneixement del món i les experiències personals de l’alumnat, i a més l’ajuden a prendre consciència del valor de la llengua anglesa com a vehicle de comunicació internacional i de la seva importància en lasocietat i en el mercat laboral actual.

Per establir el grau de dificultat de les situacions de comunicació hem tingut en compte el tipus de missatge i el tema, l’interlocutor/a o interlocutors/es, el canal, el grau i tipus de comprensió requerida, l’ús d’estratègies comunicatives (lingüístiques i no lingüístiques) i la necessitat d’ajuda.

Els nivells de comprensió estan graduats des de leshabilitats comunicatives receptives més bàsiques com reconèixer o identificar determinats elements i informació, fins a la inferència, és a dir, la interpretació d’opinions i la identificació de la funcionalitat d’un text, passant per la interpretació de significats tenint com a suport claus no lingüístiques, el context, etc. Es busca el desenvolupament d’una actitud crítica cap a la informaciótransmesa en aquests missatges, amb la qual cosa, es reforça l’ús de l’anglès com a vehicle de comunicació a l’aula.

La seqüenciació de les habilitats comunicatives receptives no suposa que donem per fet que l’alumnat no les va adquirir a 1r de Batxillerat; el que mirem d’aconseguir és l’automatització del seu ús a 2n de Batxillerat gràcies al repàs i la pràctica contínua que se’n fa al llarg deles unitats didàctiques.

Pel que fa a la producció oral, a Batxillerat els interlocutors/es continuen sent professors/es, companys/es i parlants de la llengua anglesa. Els/les alumnes participen en converses en les quals s’han de narrar, descriure, informar i transmetre idees i opinions de manera clara i ordenada, utilitzant estratègies de comunicació i compensació que van aprendre a l’ESO,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Trabajadores Del Trabajo
  • trabajo del trabajo
  • Trabajo Del Trabajo
  • El trabajo y el Trabajador
  • Trabajo Trabajador
  • trabajo trabajo
  • trabajo trabajo
  • Trabajo de trabajo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS